?Parklar her kesime hitap edecek?

2.09.2016 08:56:36

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi´nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

 Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede 7´den 70´e her kesimin yararlanabileceği şekilde çok amaçlı parklar dizayn ettiklerini söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan´ın daha yeşil ve daha ferah olması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda yeşil alan ve park yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ali Bulu´ dan bilgiler aldı.
Kocasinan´ın genelinde park alanlarındaki donatıların yenilendiğini ve iyileştirildiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Hayatı daha da kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir mekanlar sunmak için park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Daha modern ve bölge sakinlerimiz için daha ferah alanlar oluşturuyoruz. İlçe genelindeki birçok parkta yenileme çalışması yürütüyoruz. Mahallerimize yeni park alanları da kazandırıyoruz. Bu kapsamda Erkilet Mahallemize 3 adet yeni park kazandırıyoruz. Çevresinde yeşil alanların ve oturma gruplarının olduğu parklarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun.? diye konuştu. Başkan Çolakbayrakdar, ?Çalışmalar tamamlandığı zaman vatandaşlarımızın spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için daha modern ve daha nezih alanlar oluşturmuş olacağız.? diyerek sözlerini noktaladı.



Anahtar Kelimeler: Parklar kesime hitap edecek