PARA PARA PARA

27.06.2015 02:51:20

Kayseri Şekerspor, transfere başladı. İlk hedefi Kayserili futbolcular olan Yeşil-Beyazlı takım bu konuda beklemediği bir tepki aldı.?Zira talip olduğu her oyuncu astronomik rakamlar istemeye başladı.?Rota Kayseri dışına çevrilebilir

Geçtiğimiz günlerde takımın başına getirilen başarılı Teknik Direktör Cahit Erçevik yönetimde yeni sezona girecek olan Kayseri Şekerspor´da teknik heyet konusundan sonraki ilk iş ise transfer çalışması oldu. Cahit Erçevik ve ekibi transfer çalışmasında öncelikli hedefini Kayseri alt yapı takımlarına ve amatör ligdeki oyunculara veriyor. Teknik heyet ve yönetimin almış olduğu karar sonrası transferde ilk öncelik Kayserili oyuncuları Kayseri Şekerspor´a kazandırmak. Teknik heyetin yapmış olduğu araştırma sonrasında BAL Ligi´nde oynayacak Kayserili oyuncular ile tek tek görüşme yapılıyor. Kayserili oyuncular ile yapılacak görüşmeler sonrası teknik heyet dış transfere geçecek.

Hepsi ´´Oldum´´ havasında

Kayserili oyuncuları takıma kazandırmak için girişimlerini sürdüren temsilcimiz Kayseri Şekerspor teknik heyeti beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz sezon 3.Ligde mücadele eden Kayseri Şekerspor´a denenmek için giden Kayserili oyuncular şimdi Kayseri Şekerspor´da ´´Oynamam´´ diyor. Kayserili oyuncular olmadan olduk havasına girmişler ve ağızlarından çıkan ilk söz ise para konusu. Memleketinin takıma sahip çıkacağı yere takıma ihanet eden Kayserili oyuncular daha sonra sağda solda kendilerine sahip çıkılmadığından dert yanıyor. Şehir dışından gelen oyuncular parayı her zaman ikinci plana bırakıyor. Ama Kayserili oyucular ise sanki profesyonel takıma imza atıyor, ağzından olmadık paralar çıkıyor.

Böyle olursa dış transfere yöneleceğiz

Kayseri ve Kayseri spor camiasının yakından tanıdığı Teknik Direktör ile anlaşan Kayseri Şekerspor´da artık tüm gözler takıma yapılan transferlere çevrildi. Teknik heyetin ve yönetimin almış olduğu karar sonrası ilk olarak Kayserili oyuncuların Şekerspor´a kazandırılması bekleniyor Geçtiğimiz gün Teknik Direktör Cahit Erçevik´in Kayserili oyuncular ile yaptığı bire bir görüşmelerde beklenmedik cevaplar alması başarılı teknik adamı dış transfere zorluyor. Teknik Direktör Cahit Erçevik, ´´Ben Kayseri Şekerspor´da ilk profesyonel olarak mücadele ettiğimiz zaman takımda bulunan Kayserili oyuncular şuanda 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig takımlarında forma giyiyor. Yeniden Kayseri Şekerspor´a geldim ama bu sefer farklı durumlarla karşı karşıya kaldık. Kayserili oyuncuları ile yaptığımız görüşmelerde olumsuz cevaplar aldık hep. Çünkü oyuncularla yaptığım görüşmelerde hepsi para diyor. Kayserili gençler neden takımlarına sahip çıkmıyorlar. Böyle devam ederse tüm anlamıyla dış transfere yöneleceğiz? diye konuştu. (Özel Haber Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: PARA PARA PARA