PALANCIOĞLU KADIN KÜLTÜR MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

8.03.2018 22:15:23

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Eşi Emel Palancıoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Talas Belediyesine bağlı kadın kültür merkezlerini ziyaret etti. Kadın kursiyerlerin ve kurs hocalarının gününü kutlayan Başkan Palancıoğlu kadın

 

 

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Eşi Emel Palancıoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Talas Belediyesine bağlı kadın kültür merkezlerini ziyaret etti. Kadın kursiyerlerin ve kurs hocalarının gününü kutlayan Başkan Palancıoğlu kadınlara çiçek hediye etti.

İlk olarak belediyede çalışan kadın personelin gününü kutlayan ve sonrasında Kadın Kültür Merkezi Kapalı Çocuk Parkı ve Spor Salonu´nu ziyaret eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Talas Belediyesi olarak kadınlarımızın günlerini tebrik ediyoruz. Belediye olarak kadınlarımıza yönelik çok farklı projelerimiz var. 4 yıl planladığımız projelerimizi de yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Burası Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezimiz. Kadınlarımız rahat etsin diye saatlik çocuk bakımı yapıyoruz. Giriş katında eğitim merkezlerimiz var. Kadınlar diksiyondan, ilmihale, işaret dilinden farklı eğitimlere kadar birçok alanda ders alabiliyorlar. Ayrıca alt katta kadınların spor yapma imkanı da var. Dolayısıyla eğitim almak ve spor yapmak isteyenler çocuğumla olmuyor diyemeyecek. Çocuğunu bize bırakacak, kendisi merkezimizde istediğini yapacak.? dedi.

Diğer kadın kültür merkezlerinde de birçok eğitimin mevcut olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?Kadınlarımız için kermesler ve programlar düzenliyoruz. Kadınlarımıza yönelik projeler kadınların aile hayatına yönelik pozitif etkiler yaratıyor. O yüzden kadına yönelik her proje aile yapısını da güçlendiriyor. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü´nü tebrik ederim.? diye konuştu.

Ayrıca Kadın Kültür Merkezi İşaret Dili kursiyerleri Kadınlar Günü dolayısıyla günün anlamını belirten bir mesajla şunları ifade ettiler:

?Kadın çiçektir, kadın nazlıdır, kadın gizlidir, bakmasını bilmek gerekir. Kadın cennettir, kadın evinin meleğidir, duasını almak gerekir, kadın güçlüdür, kadın koruyandır. Kadın zorun başarandır. Kadın kalbi ile bakandır. Kadın biraz çocuk biraz annedir. Bütün kadınlar özeldir ve Allah´ın emanetidir.?