ÖZYARAL, KAYSERMALL OUTLET´İ ZİYARET ETTİ

2.04.2019 14:13:53

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, sağlık dolu bir gün yaşatmak için 30 Mart Cumartesi günü saat 16.00´da KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi´ndeydi.

 

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, sağlık dolu bir gün yaşatmak için 30 Mart Cumartesi günü saat 16.00´da  KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi´ndeydi.

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral , KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi´ni ziyaret etti. Özyaral, vatandaşları yakından ilgilendiren sağlık sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Toplum sağlığı kapsamında sağlıklı beslenmeye yönelik açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Oğuz Özyaral, verdiği mucizevi tariflerle KAYSERmall Outlet AVM ziyaretçilerini bilgilendirdi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Özyaral, günlük hayatın bir parçası olması gereken spor ve dengeli beslenmenin önemli olduğunun altını çizerek, genellikle hastalanmadan önce neleri nasıl yaparız, nasıl bir yaşam kalitemiz olmalı sorularının üzerine planlamalar ve çalışmalar yaptığını belirtti.

 Program sonunda  ziyaretçiler memnuniyetlerini  ilettiler.