ÖZVARİNLİ: "NE YAPTIĞINI BİLEN BİR YÖNETİM OLACAĞIZ"

14.02.2019 09:30:48

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında, yerel yönetimlerde iktidar oldukları gün ne yaptığını bile bir yönetim olacaklarını söyledi?

ÖZVARİNLİ: "NE YAPTIĞINI BİLEN BİR YÖNETİM OLACAĞIZ"

 

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında, yerel yönetimlerde iktidar oldukları gün ne yaptığını bile bir yönetim olacaklarını söyledi?

Mevcut yerel yönetimin 25.yıldır hazırlıksız ve beceriksiz olduğuna atıfta bulunan İYİ Partili Başkan Adayı Özvarinli, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında yerelde iktidar oldukları gün ne yaptığını bile bir yönetim olacaklarını, kaderine terk edilmiş vaziyete duran Kocasinan´ı, bu terk edilmişlikten kurtaracaklarını söyledi.

İYİ Parti´li Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli ve heyeti, Serceönü ve Sahabiye´de esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette, sıkıntılarını dile getiren bir esnaf, başta emekliler olmak üzere ilçede yaşayanların sorunlarından bahsetti, alım gücü düştüğü için vatandaşların, sağlık ve geçim konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu söyledi.

EMEKLİLERE DÖNÜK HİZMET YOK

Kocasinan İlçesi´nde emeklilere dönük hizmet eksikliği olduğunu ifade eden bir esnaf,?özellikle emeklilerimizin alım gücü düştü, çokları iş bulsalar çalışacaklar ama oda yok. İşsiz geçlerimiz her gecen gün artmakta. Gençlerimizin sigara alacak paraları yok, eskiden olduğu gibi bakkala da borç yazdıramıyorlar. Maalesef ülkemizde ve şehrimizde böyle bir sorun var. İlçemizde emeklilere dönük, işsiz gençlerimize dönük bir çalışma yapılmaması bizleri de üzüyor? diye konuştu.

/resimler/2019-2/14/0932138631897.jpg  /resimler/2019-2/14/0932383788558.jpg

SEÇİLMEKTEN ÇOK YÖNETMEYE HAZIRLANIYORUZ

Kocasinan´da emeklilere ve işsiz gençlere dönük projeler üretilmesinin şart olduğunu söyleyen İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ise,?Biz bir ideal ortaya koyduk. Seçime çalışmak şarttır ancak yönetmeye çalışmak daha önemli. Çünkü birisi bir gün diğeri 5 yıl. Biz yerelde iktidar olduğumuz gün Kocasinan´da ne yapacağını bilen bir yönetim olacağız. Acaba ne yapalım, demeyeceğiz? diye konuştu.

Emekliler için kahvehane yapmanın hizmet olmadığını söyleyen Başkan Adayı Özvarinli,?Emeklilerimiz arasında inanılmaz bir bilgi donanıma sahip olanlar var. Bu kitleden fayda sağlamak konusunda yerel yönetime görev düşüyor.?tespitini yaparak esnaflara satış bereketi ve müşteri bolluğu, vatandaşa da alım gücü diledi.

BASIN KURUŞLARINIDA GEZDİ

Ziyaret öncesinde heyetle birlikte, bazı gazeteleri de gezen ve imtiyaz sahipleri ile bir araya gelen İYİ Parti´li Başkan Adayı Özvarinli, ardından esnaf ziyaretlerine ara verdiği yerden devam etti. Esnafın müşteri azlığından dert yanması üzerine, esnafların Serceönü ve Sahabiyenin atar damarı olması gerektiğini ancak ilçede bu konuda yerel hareketlilik yaratılmadığını söyledi.

ÖZET AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Önceki gün uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden İşadamı Mehmet Özet, son yolculuğuna uğurlandı. Hunat Cami´de kılınan cenaze namazı sonrası Gesi Kayabağ Mahallesi´ndeki aile mezarlığına sevenleri ve yakınları tarafından defnedildi. İşadamı Mehmet Özet´in Cenazesine İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli´de katıldı. Dr.Özvarinli, Özet ailesine başsağlığı diledi.