ÖZVARİNLİ; KAYSERİ DEĞİŞİME HAZIR

1.03.2019 09:58:53

Milli İttifak´ın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özarinli, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milli İttifak´ın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özarinli, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Özvarinli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu, Kocasinan Meclis Üyesi Adayı Kazım Yücel, Av.Metin Ceylan ve partililer ile birlikte kapalı çarşı´ kazancıları´ gezerek esnaflarla bir bir tokalaştı, hal hatır sordu.Özvarinli,ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,?Esnafımız ve vatandaşlarımızda konuşuyoruz,herkesin düşüncesi değişimden yana,Kayseri değişime hazır ? dedi.

Dr. Hasan Sami Özvarinli, kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın talep ve isteklerini dinleyen Özvarinli, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişare de de bulundu. Çarşıya gelen vatandaşlarla da görüşen Özvarinli, aynı zamanda yöresel ürünleri tattı.

Kapalı Çarşı ve kazancıların ilin önemli kültür ve ticaret merkezlerinden biri olduğunu belirten Özvarinli,?Sık sık yaptığımız esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bugün ki durağımız Kapalı kazancılar Çarşısı oldu. Bu mekân gerek kültürel gerekse ticari faaliyetler bakımından son derece önemli bir yer. Buraya gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimiz Kayseri´nin genelensel lezzetlerden olan pastil, Erkilet´imizin simgesi olan kedi bacağı gibi yöresel ürünleri alıyor. Birçok ürünün teşhir edildiği ve yer aldığı son derece önemli bir tarihi çarşımız. Burada gezerken esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Bu geri dönüşleri değerlendirerek 31 Mart´tın ardından yani 1.Nisan´dan hemen sonra tespitini yaptığımız eksiklikleri projelendirip, yapacak olan Melikgazi ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza destek olacağız. Hep birlikte burasının daha iyi ve saklıklı hizmet vermesi gayreti içinde olacağız. Bunun içinde 31 Mart´ta yapılacak olan seçimde sizlerin desteğini bekliyoruz.? dedi.

/resimler/2019-3/1/0959412631744.jpg  /resimler/2019-3/1/1000087319664.jpg

ÖZVARİNLİ´YE BÜYÜK İLGİ

Seçim çalışmalarını çarşı, Pazar demeden aralıksız olarak sürdüren İYİ parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Özvarinli, ziyaret sırasında karşılaştığı vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanıyor. Vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Özvarinli,?Doktor olmam nedeniyle halkla yakın biriyim. Siyaset girmem ve Belediye Başkan Adayı da olmam münasebetiyle yakınlığım daha da arttı. Halkımıza dokunmayı, onlarla konuşmayı onlarla dertleşmeyi seviyorum. Seçim çalışmalarımız nedeniyle sahadayım, halkımızın arasındayım. Pozitif davranışlarımız karşılıklı devam ediyor. Şahsıma gösterilen bu ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

KAZA GEÇİREN GENÇ´E İLK MÜDAHALE DOKTOR´DAN

Seçim çalışmaları sırasında, bisikletiyle yolda giderken kaza geçiren bir genç´in imdadına Dr.Özvarinli yetişti. Bisikletin üzerinden savrulan, yere çakılan ve çeşitli yerlerinden hafif yaralanan genç´e ilk müdahaleyi yapan İYİ Parti´li Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,?Geçmiş olsun, çok şükür kazayı hafif atlatmışsın, önemli bir durum yok ama hastaneye gitmenizde yarar var? dedi.

KAYSERİ DEĞİŞİM İSTİYOR

31 Mart´ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala, Belediye Başkan Adayları saha çalışmalarına hız verdiler. Seçim çalışmalarını kırsal bölgeleri tamamlayarak şehir merkezine kaydıran İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, merkeze yoğunlaştı. Burada gün boyu çarşı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Kazancılar çarşısında esnafı tek tek dolaşan, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Özvarinli, ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, Kayseri halkının değişim istediğini ifade ederek,?gün boyu halkın içerisindeyiz, ziyaret ettiğimiz esnafımızda, vatandaşlarımızda artık yerel yönetimlerde yani belediyelerde değişimin olması gerektiğini bize söylüyorlar. Halk böyle düşünüyor, Kayseri Değişim istiyor, buna da hazır ? şeklinde konuştu.