ÖZÜR DİLİYORUM

15.04.2016 10:24:17

Cansel K.´nın babası Mustafa K., Özgecan´ın babasına söylediği, ?Benim mezhebim onun kadar geniş değil? sözleri için üzgün olduğunu ifade etti ve ?Özür dilerim´ dedi.

Kayseri´de matematik öğretmeninin cinsel istismarına uğrayan Cansel K., intiharının ardından tutuklanan öğretmeni Bayram Ö.  önceki günkü duruşmada serbest bırakıldı. Karar sonrası Cansel´in polis babası Mustafa K. adliye çıkışı gazetecilerin Özgecan´ın babasıyla ilgili sorusu üzerine ?Benim mezhebim onun kadar geniş değil!? demişti. Mustafa K., Özgecan Aslan´ın babası Mehmet Aslan´dan özür diledi.

?İNSANIN İÇİNİ OYAN BİR ACI?

Yaşanan olaydan sonra Mustafa K., konuyla ilgili Hürriyet yazarı Ayşe Arman´a konuştu. Mustafa K. Üzüntünün ve evlat acısının insanın içini oyan bir acı olduğunu belirterek, ?Bu büyük acının yanında, bir de müthiş bir hayal kırıklığı! 17 yaşındaki bir çocuğun hayatına mal olan birinin alacağı ceza bu kadar hafif olmamalıydı. Öfke, hayret, üzüntü, şaşkınlık, acı... Her şeyi birden hissediyorum. Duruşma salonunda da duygularımı ifade ettim. Ben bir babayım. Bir baba olarak konuştum orada. ?Tehdit etti!´ diye yazıldı, çizildi. Soruyorum size, 17 yaşındaki evladını kaybetmiş bir baba olarak, orada o adama teşekkür mü etmeliydim?? dedi.

?ÖZÜR DİLERİM?

Adliye çıkışında da öfkesine yenik düştüğünü ifade eden Mustafa K., ? ?Benim mezhebim onun kadar geniş değil!´ dedim. ?Onun kadar soğukkanlı olamıyorum´ demek istedim aslında. Ama kastımı aştım. Çirkindi söylediğim laf. Lütfen ondan özür dilediğimi de yazar mısınız?" şeklinde konuştu.  (Haber Merkezi)

 



Anahtar Kelimeler: ÖZÜR DİLİYORUM