Öztürk´ten birimler arasında koordinasyon uyarısı

8.09.2017 19:26:25

Yahyalı Belediyesi´nde 2017 yılının son üç ayında yapılacak çalışmalar için istişare toplantısı düzenlendi.

Yahyalı Belediyesi´nde 2017 yılının son üç ayında yapılacak çalışmalar için istişare toplantısı düzenlendi. 
Başkanlık makamında yapılan toplantıya Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Başkan yardımcısı Cemal Ersin Çakır ve belediye birim müdürleri katıldı.
Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ?Bugün malumunuz haftanın son iş günündeyiz. Hem bu hafta içi yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesi ve hem de önümüzdeki aylarda yapacağımız çalışmaların planlamasını yapmak için toplandık.? dedi. Doğalgaz çalışmalarının başlamışıyla işlerin yoğunlaştığını, çalışmalar esnasında oluşan bazı aksaklıklar nedeniyle insanların biraz sabırlı olmasını isteyen Başkan Esat Öztürk ? Doğalgaz çalışmaları olurken elde olmayan sebepler yüzünden, zaman zaman su kesintileri yaşanıyor. Gereken cezayı biz firmaya kesmiş olsak ta, insanlarımız mağdur oluyor. Ben hemşehrilerimizden özür diliyorum. Bizi anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum. Temizlik konusunda 7/24 elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzde doğalgaz çalışmaları sırasında oluşan hafriyatları iş makinaları ile kaldırıyorlar. Zabıta Müdürlüğümüzde çalışmaları sürekli olarak kontrol ediyor. Biz bir aileyiz. Birimlerimiz arasında koordinasyon çok önemli. Zaman zaman yaptığımız toplantılarla bunu sağlıyoruz. Bizde mesai mefhumu yok. Olmaması da lazım diye düşünüyorum. İnsanlarımızın esenliği için, mutluluğu için ve onların duasını almak için çalışıyoruz. Meydan düzenlememiz gayet güzel gidiyor. Buradan ilçemize 3,5 Milyon liralık bir yatırımı yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnsanlarımız geldiği zaman farklı bir Yahyalı, farklı bir meydan görecekler. İnşaat işleri biraz külfetli ve pasaklı işlerdir. Buna da katlanacağız ki güzel bir meydana kavuşmuş olalım.? dedi. Konuşmasında 2017 yılının son üç ayında yapacakları çalışmalardan söz eden Başkan Öztürk ? 2017 yılının son aylarına girmiş bulunuyoruz. 15 Aralıktan itibaren karla mücadele dönemine girmiş olacağız. Çok fazla zamanımız yok. 3 aylık zaman zarfında asfalt çalışması yapacağız. Bunun ihale aşaması da olacak. Gerek sati gerekse sıcak kaplama yapacağız. Kilit taş ile ilgili ihale yapılacak. Yeni bağlanan mahallerimiz ve doğalgaz hattının geçtiği yerlerde kilitli taş çalışması yapacağız. Burhaniye ve Mustafabeyli Mahallelerimize mahalle konağı yapımını tamamlayacağız. Yeni hastane yapılacak olan eski D.S.İ arazisinde mevcut binanın yıkımı yapılacak.? diye konuştu.
Başkan Öztürk ayrıca 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının açılmasına kısa süre kala okullarda temizlik, ilaçlama ve bakım çalışmaları tamamladıklarını sözlerine ekledi.