ÖZSOY`DAN ZİYARET

25.03.2015 10:07:17

AK Parti Kayseri milletvekili aday adayları Suat Özsoy ve Ali Aydın Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nı ziyaret etti.

Ziyarete Kayseri SMMM Odası Başkanı Baki Gümüşoluk ile Oda sekreteri Ali Yedikaya ev sahipliği yaptı.

Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Suat Özsoy, üç dönemdir Başkanlığı`nı yürüttüğü Kayseri SMMM Odası Başkanlığı`ndan milletvekili aday Adaylığı nedeniyle istifa ettiğini belirtti ve görev dağılımıyla göreve gelen Oda Başkanı Baki Gümüşoluk`a başarılar diledi. Görevde bulunduğu süre içerisinde hem meslektaşlarına hem de meslek camiasına yakışır hizmetler için canla başla çalıştıklarını ifade eden Özsoy, kendi yuvasında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bundan sonraki çalışmalarını yine mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarına çözüm getirmek ve mesleğin gelişimi için sürdürmek amacıyla bu yola çıktığını belirten Özsoy, meslek camiasının desteklerini beklediklerini söyledi.

Ak Parti Kayseri milletvekili aday adayı Ali Aydın ise konuşmasında Kayseri SMMM Odası Başkanı Baki Gümüşoluk`a yeni görevinde başarılar dileyerek "Dogru tektir. Ancak adaletin sağlanması gerekir. Toplumun her kesiminde adalet olmadan düzen sağlanamaz. Bizler bu amaçla yola çıktık. Her kesimde adaletin yerleşmesi ve bunun için gerekli hukuk düzenlemelerini gerçekleştirmek için çalışacağız. Bu amaçla çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyoruz"diye konuştu.

Kayseri SMMM Odası Başkanı Baki Gümüşoluk ise aday Adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çıktıkları yolda başarılar diledi.    

 



Anahtar Kelimeler: ÖZSOY`DAN ZİYARET