ÖZMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

3.03.2015 10:32:51

Bünyan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özmen, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bünyan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özmen, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Bünyan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özmen, MHP Milletvekili aday adayı olmak için kendisine destek veren partililer ile birlikte parti il binasına yürüyerek, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Özmen, Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu kutlu dava ile evladı olmaktan onur duyduğum, yaşamım boyunca hep akıl aldığım babamın, bana en büyük miras olarak bıraktığı 3 hilal aşkıyla, henüz ilkokula başlamadan elimden tutup götürdüğü ocakta tanıştım. İnandığım davanın tek temsilcisi olan MHP'de, şükürler olsun ki hiçbir dönemde şurada burada olmadan davama ve partime dolayısıyla milletime ve ülkeme her zaman bir nefer olarak hizmet ettim. Bulunduğum şehirlerde gerek ocaklarda, gerek sivil toplum kuruluşlarında gerekse partimde yöneticilik ve son olarak da 5 yıllık belediye başkanlığım süresince çizgimden sapmadan görev yaptım. Bulunduğum görevleri layıkıyla yapmaya gayret ettim. Elimden geldiğince işsize iş, aşsıza aş olmaya, derdi olana derman olmaya çalıştım” diye konuştu.
Özmen ayrıca, 2015 yılı 7 Haziran'ında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aziz milletimin ve şerefli Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için milletime, ülkeme, şehrime en ücra mahalleme kadar hizmet ulaştırıp, daha uygar, daha özgür, daha zengin bir Türkiye için çağdaş, muasır medeniyetler seviyesinde olmasını arzuladığım milletim için, bu şehrin hizmetkarı olmak için karınca misali ağzımda su taşıyarak safımı belli etmek için Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili aday adayıyım” ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy ise, Mehmet Özmen beyi öncelikle cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir ortamda Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olması bu cesareti ortaya koyması bence şereflerin en büyüğüdür. Bildiğiniz üzere 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'da İl Başkanları toplantısı gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın bize verdiği en anlamlı mesaj, aday adayı olan bireylerin bu kutlu davaya ülkenin bulunmuş olduğu konjonktürde hizmet noktasında cesaret örneği sergileyerek çok ciddi fayda sağlamasıydı” diye konuştu.
Sözlerini sürdüren Ersoy, Geçmişte teşkilatlarda birlikte görev yaptığımız 2009-2014 yılları arasında Bünyan Belediye Başkanlığımızı yapan Mehmet Özmen'i yakinen tanıyorum. Hareketimizin bu değerleri kaybetmemesi gerekiyor. Ayrıca siyasette bir süreklilik olması gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda kendisinin ve ailesinin böyle bir karar almasından dolayı da ayrıca mutluyum. Bizim 9 milletvekili adayımız olacak. Milletvekili adaylarımız teşkilatlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak Kayseri'de Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapacaktır” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından, parti il binası önünde kurban kesildi.