Özhaseki, "PKK artık bitme noktasına geldi"

15.08.2018 09:47:23

Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eşi ve 11 aylık bebeği hain terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Serkan Karakaya´yı ziyaret etti. "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" diye konuşan Özhaseki, PKK´nın artık bitme noktasına

Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eşi ve 11 aylık bebeği hain terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Serkan Karakaya´yı ziyaret etti. "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" diye konuşan Özhaseki, PKK´nın artık bitme noktasına geldiğini söyledi. 
Karakaya ailesinin acısına ortak olan Özhaseki, vatanın birlik ve beraberliğine kast edenlerin cezasız kalmayacağını söyledi. Bebek katili PKK´nın bitme noktasına geldiğini ifade eden Özhaseki, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" diye konuştu. 
Özhaseki: ??Ülkemiz Amerika Birleşik Devletleri tarafından uygulanan ekonomik yaptırımlardan, almış olduğu önlemler sayesinde etkilenmeyecek. Devletimizin kararlılığı nasıl PKK´ya ağır bir darbe vurduysa, ABD´ye de Türk milletinin kararlılığını gösterecektir.´´ diye konuştu.