ÖZDİLEK VEDA ETTİ

26.03.2015 10:26:22

Geçtiğimiz gün istifasını açıklayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek dün Hürriyet Yeniköy Tesisleri`nde düzenlediği son basın toplantısı ile camiaya veda etti ve ilimizden ayrıldı

Dün Hacı Boydak Kulüp Tesisleri`nde son kez basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, değişime inandığı için görevi bıraktığını ve kalan 9 haftada ise takımın hedefi başaracak güce sahip olduğunu söyledi.

``Sizlere veda etmeden ayrılmak istemedim. Dün itibariyle görevimden, yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak ayrılma kararı aldım” diyerek açıklamalarına başlayan Mehmet Özdilek, önemli açıklamalarda bulundu. Özdilek, `` 2,5 aydır buradayız. Burada olmaktan bulunduğum süre içerisinde burayı sahiplenen biri olarak burada çalışan tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kısa zamanda büyük bir sevgiyle karşılaştık. Bu sevgiye de layık olmaya çalıştık. Futbolda beraberlikler olduğu gibi ayrılıklarda var. Futbolun doğasında olan bir şey. Buraya farklı duygularla geldik ve iyi niyet çerçevesinde güzel şeyler yapmaya çalıştık. Bulunduğumuz konum itibariyle bu ayrılığın takımın geleceği adına sağlıklı olacağına inanıyorum. Sıkıntılı bir süreçteyiz. Kalan son 9 haftada birçok şeyin değişeceğine inanıyorum. Aynı sıcaklıkta da devam ettiğim için görevimden ayrılma kararı aldım. Bu sorumluluğunda kendilerini harekete geçireceğini düşünerek bu değişiklik oldu. Geldiğim günde de aynı inançtaydım şimdide aynı inançtayım, geleceğe de o yüzden güzel bakıyorum. Takımın bunu başaracak gücü ve potansiyeli var. Karamsar görülen bir tabloda oyunculara inanarak veda konuşması yaptım. Bu değişikliğin olması gerektiğine inandığım için görevimden ayrıldım. Dolayısıyla dışarıdan artık iyi bir seyircisi olarak onları destekleyeceğim. Sonunda da başaracaklarına inanıyorum. Burada beraber geçirdiğim 2,5 aylık süreçte herkese teşekkür ediyorum. Sevgi saygılarını esirgemediler. Ümit ederim ki yarım bıraktığım işi ileride birlikte devam ettirmeyi diliyorum” diye konuştu.

(Memduh BORAZAN)

 



Anahtar Kelimeler: ÖZDİLEK VEDA ETTİ