ÖZDEN´DEN SERT SÖZLER!

14.08.2015 09:29:00

Grup toplantısında AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden rüzgârı esti.

 Ak Parti Kayseri  İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, grup toplantısına damga vurdu, sert çıkışlar yaptı?

 Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve belediyelerde çalışan bürokratların katıldığı toplantıda kürsüye çıkan Başkan Özden, belediyeye gelen ve taleplerini ileten vatandaşlara karşı olumsuz tutumlar sergilendiğine dair şikâyetler aldığını belirterek, ?Oturduğunuz koltuklar, size vatandaşı azarlama yetkisi vermez, iyi bilmeliniz ki, kişi,  işini adam akıllı yapmalı? dedi.

 Büyük Kayseri Gazetesi haber merkezinin aldığı bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu´nda gerçekleşen Ak Parti Grup toplantısına, Özden´in sözleri damga vurdu. Belediyelerin hizmete açılan kapı olduğunu, vatandaşın doğal olarak gelip derdini, arzusunu, isteğini dile getirdiği ifade eden Özden, basına kapalı gerçekleşen toplantıda dikkat çeken cümleler kurdu. ?Herkes oturduğu koltuğun, makamın hakkını vermeli, ? diyen Özden, ?Kimse kerameti kendinde görmesin. Hizmet için var olduğunuzu unutmayın. Herkes, tavrını tarzını iyi bilmeli. Ben şahsım adına şikâyet duymak istemiyorum? dedi.

 Bir çok AP Partili Belediye Başkanı´nın da yer aldığı toplantıda, Özden, belediye başkanlarının da bu gibi konularda özenli davranmasının gerekliğinin altını çizdi. (Bedir Kulay)

 

 



Anahtar Kelimeler: ÖZDEN SERT SÖZLER