ÖZDEN`DE ADAY

26.03.2015 09:51:57

Önder Özden düzenlediği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den 25.dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, Ülkemizin üstünde oynanan bu çirkin oyunlara dur demek için aday adayı oldum” şeklinde konuştu.

 

   Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde birçok görevde yer alan Önder Özden, Kayseri MHP il binasında basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına MHP il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

   Önder Özden yaptığı basın açıklamasında, siyasi hayatına Bünyan Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı olarak başladığını söyleyerek Milliyetçi Hareket Partisinde Ülkü Ocağı Kurucu Başkanlığı dışında, İl Başkan Yardımcılığı, bakan ve milletvekili siyasi danışmanlığı ve bunun gibi sayamadığım birçok görevde çalıştım ve çalışmaktayım” ifadelerinde bulundu.

   Ülkenin üstünde oynanan çirkin ve vahim oyunlara dur demek için aday adayı olduğunu vurgulayan Özden, Villalarını, ayakkabı kutularını dolarla dolduranların tekerine çomak sokmak için, Süleyman Şah'ın türbesini koruyamayıp kaçıranların karşısına dikilmek için, yolsuzlukla, rant politikasıyla milletimize verilen zararı kâra çevirmek için aday adayıyım” dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: ÖZDEN`DE ADAY