ÖZDEMİR ATA TOPRAĞI SARIZ´DA

4.06.2018 10:12:39

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, seçim çalışmalarını Ata toprağı olan Sarız ilçesi ile MHP´nin merhum Lideri Alparslan Türkeş´in memleketi Pınarbaşı İlçesi´nde sürdürdü. Sarızlılar kendi evlatları olan İsmail Özdemir´i

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, seçim çalışmalarını Ata toprağı olan Sarız ilçesi ile MHP´nin merhum Lideri Alparslan Türkeş´in memleketi Pınarbaşı İlçesi´nde sürdürdü. Sarızlılar kendi evlatları olan İsmail Özdemir´i bağırlarına bastı. Hafta sonunu da Sarız´ın İlçelerinde geçiren Özdemir, 2 günde toplam 14 Mahalle gezerek hemşehrileriyle kucaklaştı. Cumhur İttifakının önemini, MHP´nin güçlü Türkiye için Meclis´te güçlü bir varlığa sahip olması gerektiğini anlattı.

24 Haziran 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı seçim çalışmalarına memleketi Sarız İlçesi´nde sürdürdü. Özdemir, Ata toprağında Çifte kurbanlar kesilerek davul ve zurna ile karşılandı.

İlk ziyaretini MHP İlçe Teşkilatına yapan Özdemir, burada partilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Daha sonra kalabalık bir partili topluluğu ile Sarız İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz´ı ziyaret eden Milletvekili Adayı İsmail Özdemir burada yaptığı açıklamada ?Köklerimiz Sarız´da. Sevdamız olan Kayseri ve Sarız için elimizden gelen herşeyi yapmak için canla başla çalışıp ilçemizin devlet imkanlarından en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız? dedi.

İlçe esnafını ziyaret eden Özdemir, öz evladını bağrına basan Sarızlılardan yoğun ilgi gördü. Esnaflardan Özdemir´den milletvekili seçildikten sonra kendilerini unutmamalarını seçimden seçime gelen vekillere benzememesini istedi.

Özdemir´e ziyaretleri sırasında bir esnaf tarafından üzerinde ?Avşaroğlu İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Sarız Hatırası? yazan bir tabak işlemesi hediye edildi.

Av bayileri ziyaret eden milletvekili adayı Özdemir, tezgahta duran barutla çalışan çift kırma av tüfeğini yakından inceledi.

İlçede bulunan bütün işyerlerini tek tek dolaşan Özdemir, hemşerileriyle bol bol sohbet etti. Yaşı 18 olan ve ilk kez oy kullanacak olan gençlerden ilk oylarını Milliyetçi Hareket Partisi´ne vermelerini ve dualarını istedi.

Özdemir´e büyükler kadar küçük çocuklarda yakın ilgi gösterdi. Özdemir, Seçim gezilerinde yalnız bırakmayan çocuklarla birlikte özçekim yapmayı da ihmal etmedi.

Özdemir ilçe ziyaretlerine milletvekili adayları ile birlikte Türk Dünyasının Bilge Lideri, Türk Milliyetçiliğinin Kurucusu merhum Alparslan Türkeş´in ata toprağı olan yer olan Pınarbaşı ilçesinde devam etti.

Pınarbaşı İlçesinin girişinde konvoylar eşliğinde karşılanan İsmail Özdemir, sağanak yağış altında seçim gezilerine başladı. İlk olarak Pınarbaşı Kaymakamı Semih Doğanoğlu´nu makamında ziyaret eden Özdemir, ilçede yaşanan işsizlik ve göç sorunu üzerine bilgiler aldı.

Özdemir, yaptığı açıklamada, Pınarbaşı´nın MHP´nin kalesi olduğunu Başbuğ Alparslan Türkeş´in ata toprağı olması sebebiyle değerli olduğunu ayrıca Pınarbaşı da insanların milli birlik ve kardeşlik içerisinde yaşamlarını sürdürdüğünü  vurguladı.

Özdemir daha sonra Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürü Serdar Göriş´i makamında ziyaret ederek ilçedeki asayiş durumu hakkında bilgiler aldı.

Özdemir ve Milletvekili adayları ilçede esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.

MHP Pınarbaşı İlçe Teşkilatını düzenlediği iftar programına katılan Özdemir, burada kısa bir konuşma yaparak  ?Sarız´da da söyledim, şimdi Pınarbaşındayız. Sarızlı Karayurtlu İsmail Özdemir olarak söylüyorum bunu. Emmoğlarımla, teyzeoğullarımla ve bibikızlarımla birarada olmaktan son derece mutluyum?  diye konuştu.

ÖZDEMİR 2 GÜNDE  SARIZ´IN 14 MAHALLESİNİ GEZEREK HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

Milletvekili Adayı Özdemir hafta sonunu da Sarız´ın mahallelerine ayırdı. Memleketinde 2 günde toplam 14 mahalleyi gezen Özdemir, hemşerileriyle bol bol hasret giderdi.

Ata toprakları Karayurt ve Kemer Mahallerini ziyaret eden Özdemir ilk olarak ahirete intikal etmiş ecdadının mezarlarını ziyaret ederek dua etti.  

DAYI VE YENGESİNİN ELİNİ ÖPTÜ HAYIR DUASINI ALDI

Milletvekili Adayı Özdemir, Sarız´ın Kemer Mahallesinde yaşayan ve küçükken yaylalarda koyun otlattığı Dayı ve yengesini de ziyaret ederek ellerini öptü, hayır dualarını aldı. Dayısı ile keyifli vakit geçiren Özdemir, bol bol hasret giderdi.

Mahallelerde hemşehrileriyle biraraya gelen Özdemir, yaşlıların ellerini öptü, gençlerle kucaklaştı. Özdemir´in milletvekili adayı olmasından dolayı çok sevindiklerini ve gururlandıklarını belirten hemşerileri ?Allah utandırmasın, arkandayız? dedi.

Seçim gezisinde hemşehrileri Özdemir´e sıkıntılarını anlattı. Sarız´ın Doğu Anadolu Bölgesi´ndeki birçok ilçeden bile geri kaldığını belirten Sarızlılar, ? İlçemizin derdi büyük, çocuklarımız yetişti hepsi işsiz. Sarız´ın bir sanayisi bile yok. İlçemizi kalkındıracak Tarımsal ve Hayvansal kalkınmada destek istiyoruz? dedi.

NİYETİMİZ SARIZ´A HİZMET GETİRMEK

Milletvekili Adayı Özdemir yaptığı açıklamada ise ?Hizmet noktasında Kayseri istediğini alamadı. Türkiye genelinde Kayseri neyse Kayseri´de de Sarız o durumda. Sarız mahrumiyet bölgesi haline gelmiş. Benim niyetim memleketim Sarız´a hizmet etmek.  Genel anlamda Kayseri´nin bütününü kapsayan bir yaklaşımı ele alacağız. İlçelerdeki çiftçilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Hayvancılık ile ilgili teşvikler var. Neden Sarız´a böyle bir yatırım getirmeyelim. Siyaset millete rağmen bir iş değildir. Vatandaşın sorunlarına kulak verip onları çözüme ulaştırmak gerekir. ? diye konuştu.

Özdemir seçim çalışmalarında Şehitlerimizi de unutmadı. Damızlık Mahallesinde geçtiğimiz yıl trafik kazasında şehit olan Bilal Ekinci´nin babası Hacı Mulla Ekinci ile 2008 yılında Hakkari Çukurca´da mayına basarak şehit düşen er Ahmet Dursun´un evini ziyaret taziyelerini iletti.

Özdemir daha sonra Kurtini Mahalle mezarlığına geçerek Ülkücü Şehit Mirza Çetin´in kabri başında dua etti.

Pazar gününü de Sarız´da geçiren Özdemir, Söbeçimen, Kuşçu, İncidere, Yaylacı Mahallerini  gezerek hemşehrileriyle kucaklaştı.  Kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdüren Özdemir, Cumhur İttifakının önemini, MHP´nin güçlü Türkiye için Meclis´te güçlü bir varlığa sahip olması gerektiğini anlattı.



Anahtar Kelimeler: ÖZDEMİR TOPRAĞI SARIZ