ÖZÇEKİM´İN ÖZÇEKİM´İ

2.01.2016 10:55:16

Yapımı yeni tamamlanan Aydınlıkevler Camii´nde Cuma Namazı kılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler Cuma namazı sonrası Özhaseki´nin çektiği Özçekim´e poz verdi. Cuma namazı sonrasında vatandaşlar

 

 

 Aydınlıkevler Camii´nde kılınan Cuma Namazına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu,  Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut  Hiçyılmaz Belediye Meclis Üyeleri, Daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Namaz sonrası beraberindekilerle Özçekim yapan Mehmet Özhaseki´nin fotoğrafının çekilmesiyle objektiflere yansıyan görüntü ?Özçekim´in Özçekim´i´ dedirtti.

         Aydınlıkevler Mahallesi´nde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

 

 Özel sektör kentsel dönüşümü başlattı...

 

Aydınlıkevler Mahallesi´nde şu anda özel sektörce bina sahiplerince anlaşma yapılarak çok katlı binaların yükseldiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Kılıçaslan Mahallesinde kentsel dönüşüm mülk sahipleri ile anlaşan müteahhitlerce başlanmıştır. Osman Kavuncu Caddesi üzerinde yer alan yapıların dış cepheleri yenilenmektedir. Küçükali mahallesindeki kentsel dönüşüm bu mahalleyi etkileyecek ve hatta tetikleyecektir. Aydınlıkevler Postanesi ve çevresinde yeni bir oluşum başlatılmıştır. Şehir merkezine yakın oluşu ticaret alanlarına bitişik oluşu, Eski Sanayi Bölgesinin karşısında yer alması hem avantajıdır? dedi.

Mahallede halkı ve esnaflarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç,  Melikgazi Belediyesinin çalışmaları ve hizmetleri ile her an her yerde olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: ÖZÇEKİM ÖZÇEKİM