Özbakkal: saldırıları kınıyoruz

30.07.2015 09:37:44

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, "Polisimize ve askerimize yapılan saldırıları kınıyoruz" dedi.


Özbakkal, "Kim kandan besleniyorsa Allah kahretsin. İçimiz sızlıyor. Polisimize,askerimize ve vatandaşlarımıza yapılan kahpece saldırıları Demokrat parti olarak kınıyoruz. Yaşanan olaylar terörün kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Yapılan terörist saldırılar aslında milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılmıştır. Milletimize sesleniyoruz. Oyuna gelmeyelim. Her karış toprağında şehit kanı olan bu topraklarımızı, bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecek. 77 milyon vatandaşımıza birlik beraberlik çağrısı yapıyoruz. Güvenlik güçlerimize yardımcı olalım" dedi.
Özbakkal ayrıca, "Milletimizi derin üzüntüye boğan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz.
Medeniyet tarihi boyunca kan ve gözyaşının hakim olduğu Orta Doğu coğrafyasında şiddetin son bulmasının yolu, kanın her yerde, her ırk, her din ve mezhepte kırmızı, ölümün her evde acı olduğunun kabul edilmesinden geçmektedir" ifadelerini kullandı.