ÖZALP, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

17.11.2023 23:13:00

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Develi Belediye Başkanlığına Develi'nin sevilen ismi Yılmaz Özalp aday olduğunu açıkladı.

Develi'nin bütün kesimlerince sevilen ve saygı duyulan, gençliğin ağabeyi olarak bilinen Develi'de sorumluluk gerektiren her türlü işte başı çeken, dürüstlüğü ve adalet duygusu ile tanınan, ilçemizin sevilen ismi Yılmaz Özalp, AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını

2024 Yılı 31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça aday adayları ve adaylar açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'nin en büyük ilçesi olan Develi'nin sevilen genç ismi Yılmaz Özalp, aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına start verdi.

Develi'de birçok sivil toplum kuruluşu ve derneğin başkanlığını yapan, yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde en önde olan Yılmaz Özalp, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Develi Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

Özalp, aday adaylığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Sevgili hemşehrilerim. Amacım belediyecilikte çizgi dışı bir hizmet anlayışıyla, milletimize hizmet yolunda "Türkiye Yüzyılı" vizyonu ile ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir. İlçemizin ihtiyaçlarını uzun zamandır takip ve tahlil ediyorum. Develimizin neye ihtiyacı olduğunu ve sizlerin ne istediğini çok iyi biliyorum, buna ilişkin verilere dayanan çalışmalarımız mevcuttur. Gayretle aşılamayacak yol, samimiyetle girilemeyecek gönül olmadığına inanıyoruz. Yapabildiklerimizin sözünü vereceğiz, sözünü verdiklerimizi de yapacağız, Siyaseti insanlara dokunma, onları anlama ve muhabbetlerine ortak olmak üzerine inşa edip, makama mahkum olmadan, adil, dürüst, şeffaf ve katılımcı anlayışla Develi'de umudun güvencesi olarak hizmete talibiz, Rabbim bizleri bulunduğu konumların hakkına girenlerden değil, hakkını verenlerden eylesin." ifadelerini kullandı.

 

Develi halkınca sevilen isim Özalp; "Aday adaylığı, kaybedeninin olmadığı, hizmet davasını ve sayın genel başkanımızın halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışını daha ileriye götürmede bir bayrak yarışıdır. Benlik davası gütmeden daha iyi yapabileceğime inancım tamdır. Ancak adaylığım hususunda takdir ve tensip İlçe Teşkilatımız, İl Teşkilatımız ve Genel Merkezimizdedir. Partimiz tarafından aday gösterildiğimiz takdirde toplumun her kesimine kapımız sonuna kadar açık olacak, kimsesizlerin kimsesi olarak gönlümüzde herkese yer açacağız. Nereden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi unutmadan sadece hizmet peşinde koşacağız. Vakit taşın altına elimizi koyma ve daha iyisini yapabileceğimiz inancıyla yola çıkma vaktidir. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Seçim sürecinin Develimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÖZALP ADAYLIĞINI AÇIKLADI