OYUNU OYLARINIZLA BOZUN!

5.06.2015 09:02:09

Gençlere çağrıda bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan ?7 Haziran?da mutlaka sandık başına gidin. Ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunu oylarınızla bozun!? dedi.

         

            

            Talas Gezegen Sosyal Tesisleri?nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu?na (BESYO) hazırlanan gençlere hitap eden Doğan ?öncelikle sporu seçtiğiniz için sizi tebrik ederim. Ben de gençliğimde lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynadım. Üstelik okul birincisiydim. Yani söylenenlerin aksine spor derslerde başarıya engel değil? diye konuştu.

            Diğer adaylar Halil Ergen ve Aydın Kalkan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ile birlikte spor sahasında antrenman yapan gençleri ziyaret eden Doğan, geçmiş dönemle günümüzün karşılaştırmasını yaptı.

                                   Bugünlerin kıymetini iyi bilelim!

            Ahmet Doğan konuşmasında şunları söyledi:

            ?Eski Türkiye?yi iyi bilmeniz lazım! Gençliğimizde beden eğitimi öğretmeni olmadığı için derslerimize çoğu zaman Coğrafyacımız veya Din Dersi öğretmenimiz girerdi. Hoş spor yapacak tesis de bulamazdık. Ülkede zaten sık sık yokluklar, kuyruklar, ekonomik krizler yaşanırdı.

            AK Parti döneminde büyüyen ve her şeyi hazır bulan siz gençlerin de bugünlerin kıymetini iyi bilmeniz lazım. Lütfen ufak-tefek sorunlar için kızmayın, alınganlık göstermeyin. Ülkemizin nereden nereye geldiğini bilin.?

            Doğan, gençler tarafından alkışlanan konuşmasını şöyle tamamladı;

            ?Şu anda ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. 13 yıllık gelişimi ve istikrarı durdurmak, ülkemizi yeniden koalisyonlar, yokluklar dönemine döndürmek için birçok iç ve dış mihrak ittifak yapmış durumda. Sizden ricam, oynanan bu büyük oyunu fark ederek oylarınızla bozmanız.?