Ova Sulama meclis üyelerini seçti

17.10.2016 10:10:12

S.S. Ova Sulama Birliği 4 yılda bir yapılan olağan meclis üyelerinin seçimini yaptı.

S.S. Ova Sulama Birliği 4 yılda bir yapılan olağan meclis üyelerinin seçimini yaptı.

Gömeç Mahallesi´nde bulunan Birliğin şantiye binasında gerçekleştirilen seçimde yeni meclis üyeleri belirlendi. Yüksek seçim kurulu üyelerinin nezaretinde yapılan seçimde her yerleşim birimi ile ilgili üyeler kendi belirledikleri kişileri meclis üyesi seçti.  51 meclis üyesinin belirlendiği olağan meclis üyesi seçiminde bu üyeler ayrıca yönetim kurulu ve denetim kurulu da seçmiş olacak.  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan S.S. Ova Sulama Birliği Başkanı Seyit Mehmet Yılmaz :? 4 yılda bir gerçekleştirdiğimiz olağan meclis üyelerinin seçimini gerçekleştirdik. 650 üyemiz bugün kendi bölgelerinde meclis üyelerini seçti. Bu meclis üyeleri toplanıp yönetim kurulunu ve denetim kurulunu seçmiş olacak. Bu seçim hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler yönetim kurulu olarak her zaman üyemizin yanında yer aldık. Yaptığımız çalışmaların hepsini üyelerimiz gayet iyi biliyor.  Yıllardır bizi yönetime seçmenizin sebebi sizlere vermiş olduğumuz hizmetlerdir. Bizden başka bu şekilde üyelerine tam manasıyla hizmet veren başka bir birliğin olduğunu zannetmiyorum. Biz bu yönetim ile her şeyin üstesinden gelmesini gayet iyi biliyoruz. Üyelerimizin memnuniyeti yönetimimizi daha da hırslandırmaktadır. Sizler var oldukça bizler hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

 Seçimlerde ayrıca S.S. Ova Sulama Birliği Müdürü Orhan Oba üyelerle tek tek ilgilenerek yapılan seçimle ilgili bilgiler verdi. (Haber: Bekir Aslantaş)

/resimler/2016-10/17/1011286130236.jpg/resimler/2016-10/17/1011542224507.jpg



Anahtar Kelimeler: Sulama meclis üyelerini seçti