OTO GALERİCİLERDE KARSLI DÖNEMİ

19.01.2015 10:24:58

Oto Galericiler Sitesi'nde hafta sonu genel kurul yapıldı. Mevcut başkan Ekrem Şimşek ve Ahmet Karslı'nın yarıştığı seçimde kazanan taraf ise Ahmet Karslı'nın listesi oldu.

Cuma günü Oto Galericiler Sitesi’nde seçim heyecanı vardı. Kıran kırana geçen oy verme işlemi site içerisinde bulunan  Kardelen Düğün Salonu’nda yapıldı. Bir oyla Ahmet Karslı’nın listesi seçimi kazandı.  187 üyenin oy kullandığı seçimde Divan Başkanlığı’na Dursun Şahan, Ali Gümüşçü, Mustafa Yurdakul ve Hüsamettin Bedir getirildi. Gündem maddelerinin okunarak tek tek oylandığı Genel Kurul’un ardından seçimlere geçildi. Oldukça heyecanlı geçen seçimin galibi Ahmet Karslı oldu. 94’e, 93 oyla galip gelen Ahmet  Karslı, seçimden sonra yaptığı konuşmada:” Bizler bu yola çıkarken siz değerli üyelerimize  çok güvenmiştik. Bu güvenimizi boşa çıkarmadınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler seçimden önce verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bu saatten sonra sizler için var gücümüzle çalışacağız. Sitemizin sorunlarını bilen birisi olarak hepsini yerine getireceğiz. Hizmeti gerek belediyelerle işbirliği yaparak, gerekse bizim yapacağımız projelerle getireceğiz. Ayrıca genel kurula gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese, eski yöneticilerimize  teşekkür ediyorum.” dedi.

Ahmet Karslı’nın yönetimi şu isimlerden oluştu. Asil Üyeler: Ahmet Karslı, Ata Yücel, Gazi Bedir, Gazi Osman Bulut, Ömür  Mehmet Ağca, Gökhan Kaan, Ali Yüce, Yedek Üyeler: Kamil  Ulu, Ferhat Yıldız, Tekin Karahan, Gökhan Kumru, Muhammet Ali Beşparmak, Seyhan Polat, Erdal Tayyar, Disiplin Kurulu Asil: Metin Özkan, Mustafa Saçlıer, Disiplin Kurulu Yedek: Murat Yüksel, Ferhat Öztürk, Denetim Kurulu Asil: İbrahim Yağmur, İbrahim Karasu, Denetim Kurulu Yedek: Süleyman Mutlu, Murat Eroğlu’ndan oluştu.

Haber: Bekir Aslantaş