OTO SANATKARLAR ODAS´INDAN AŞURE İKRAMI

31.10.2016 11:46:16

Oto Sanatkarlar odası tarafından bu yıl 5. gerçekleştirilen geleneksel aşure ikramı Cuma namazı çıkışı yapıldı.

 Oto Sanatkarlar odası tarafından bu yıl 5. gerçekleştirilen  geleneksel  aşure  ikramı   Cuma namazı çıkışı yapıldı.

Yapılan organizasyonda sanayi esnafı ve vatandaşlara  dört ayrı noktada yaklaşık 5000 kişilik aşure ikram edildi. Yoğun katılım ve ilginin gösterildiği organizasyona Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu , Ak Parti Kayseri İl Başkanı H. Cahit Özden , Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ,Kayseri Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı , Esnaf ve  Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ,Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri ve diğer misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. .

Sanayide bulunan dört ayrı camide ikram edilen 5000 kişilik aşure ikramına esnafların yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.  

 

 

Sanayi esnaflarının  ve vatandaşların  uygulamadan memnuniyeti gözden kaçmazken Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır yaptığı açıklamada: ?Son beş yıldır muharrem ayında yapılan bu organizasyonu bir gelenek haline  getirdik. Bununla birlikte bu tür faaliyetlerin yapılmasındaki bir diğer amacın da Oto Sanatkarları Odası ile sanayi esnaflarının kaynaşmasının amaçlandığı belirtti ve ?Allah ikramlarımızı ve dualarımızı kabul ve makbul eylesin?. Bütün misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. dedi.

Haber:Durdu Aslantaş