OSMANLI AT ÇİFTLİĞİNE YOĞUN İLGİ

3.06.2020 18:13:00

Türk örf ve geleneklerinde ayrı bir yeri olan at tutkusu ve sevgisi, her geçen gün Kayseri’de hizmete giren Osmanlı At Çiftliği'ndeki yoğun ilgiyle birlikte bir kez daha gözler önüne serildi.

Türk örf ve geleneklerinde ayrı bir yeri olan at tutkusu ve sevgisi, her geçen gün Kayseri’de hizmete giren Osmanlı At Çiftliği'ndeki yoğun ilgiyle birlikte bir kez daha gözler önüne serildi.Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Elagöz Mahallesinde 3 yıldır binicilik hizmeti vermeye başlayan Osmanlı At Çiftliğine vatandaşlar yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 5 bin metrekarelik alanda kurulan at çiftliğinde eğitimler ise eğitmenler tarafından veriliyor.  Binicilik dersinin yanı sıra ATV turu ve eğitimi, arıza doğa turları, atlı okçuluk gibi bir birinden önemli eğitimlerde veriliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonlarını Elagöz Mahallesindeki Osmanlı At Çiftliğinde geçiren Kayserililerin yeni tercihi at çiftlikleri oluyor. Erciyes’i ve birçok şeyi ile turistlerin uğrak merkezi olan Kayseri’ye yeni bir soluk geldi. Geleceğini turizme bağlayan Kayseri’ye faydalı olmayı ve binicilik sporunun gelişmesini istediğini belirten Ali Ramazan Şimşek, yatırımlarını tamamını kente daha fazla turist çekmek için yaptıklarını belirtti.  22 at ile hizmet verilen Osmanlı At Çiftliğine ilgi her geçen büyüyerek artıyor.

 Osmanlı At Çiftliği sahibi Ali Ramazan Şimşek, “2017 yılında kurmuş olduğumuz Osmanlı At Çiftliğine ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu eğitimlerimiz ve turlarımız devam ediyor. Hizmetlerimizde kesinlikle sınır yok.  Şimdiye kadar hiçbir sorun ve sıkıntı ile karşılaşmadık. Biz ekip olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yapmaya gayret gösteriyoruz. Buradan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a desteklerinden teşekkür ediyorum. Bizleri tercih eden veya etmeyen bütün müşterilerimize sonsuz teşekkürler.  Kayseri halkını at çiftliğimize bekliyoruz ve kapımız her kesime açık” diye konuştu. (Haber-Foto: Memduh Borazan)

 


 

 



Anahtar Kelimeler: OSMANLI ÇİFTLİĞİNE YOĞUN