OSB´DE SEÇİM GÜNÜ

1.03.2019 10:27:36

17.Olağan Genel kurul bugün yapılacak. Mevcut Başkan Tahir Nursaçan ile genç sanayici Ahmet Hilmi Kürtüncü´nün yarışacağı seçim saat 17.00´da başlayacak

Kayseri  Organize Sanayi Bölgesi 17. Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak. Mevcut başkan Tahir Nursaçan ile genç  sanayicilerden Ahmet Hilmi Kürtüncü´nün yarışacağı seçimli genel kurul saat 17.00´da başlayacak. 4 yıldır OSB´nin başında önemli işlere imza atan, sanayiciyi ve Kayseri´yi en iyi şekilde temsil eden Nursaçan´ın seçimde Kürtüncü´ye göre ağır bastığı ve muhtemelen yeniden başkan seçileceği kaçınılmaz görünüyor. 

Aylardır beklenen OSB seçimi Flamingo Deluxe´de yapılacak. Başkan Tahir Nursaçan ve ekibinin güven tazelemesi beklenen Olağan Genel Kurul´da başkan adayı Ahmet Hilmi Kürtüncü´ye şans verilmiyor. Sanayicinin gönlünde taht kuran, yaptığı işlerle OSB´yi öne taşıyan Başkan Nursaçan, 3. dönem başkanlık için koltuğa en yakın isim olarak karşımıza çıkıyor. Oyların büyük bir bölümünü alması beklenen Nursaçan, 2 yıl daha OSB´nin başında bulunacak.



Anahtar Kelimeler: SEÇİM GÜNÜ