OSB BAŞKANI NURSAÇAN´DAN BAŞKAN ADAYI ÖZDOĞAN´A DESTEK

25.01.2019 12:48:49

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan, Milkay Tekstil ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan, Milkay Tekstil ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Bilal Özdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Milkay Tekstil´i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.  

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren ve önümüzdeki dönemde Bilal Özdoğan´ı Hacılar Belediye Başkanı olarak görmekten mutluluk duyacağını ifade eden Milkay Tekstil ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

?Bu zamana kadar Hacılar İlçemizde güzel, başarılı faydalı işlere şahitlik ettik. Bundan sonra da başkanımızın, bu güzel birlik ve beraberlik içerisinde Hacılarımızı daha üst seviyeye taşıyacak çalışmaları yapacağına inancım tam. Desteğimiz Başkanımızadır. Gönlünüz, yolunuz, bahtınız açık olsun inşallah. Hacılar İlçemiz önemli bir ilçemiz. Kayseri sanayisinin üretimine katkı sağlayan değerli hemşerilerimiz var. İnşallah hep birlikte destek olacağız. Başarınızın artarak devam etmesini temenni ediyoruz. İnşallah şehrimizde de, ülkemizde de huzur içerisinde bir seçim olacağına kanaatimiz tam. Allah ülkemize, milletimize, şehrimize, ilçemize hayırlı uğurlu etsin.?

Sözlerine Tahir Nursaçan´ın ?güzel dileklerine teşekkür ediyorum? diyerek başlayan Özdoğan ise yaptığı konuşmada, ?İnşallah yeni dönemde de Hacılarımıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Hep birlikte yöneteceğiz. Biz çalışacağız, Hacılar kazanacak. Bu seçim sürecinde de başkanımızın değerli destekleri bizim için çok önemli. Güzel ifadelerinden, desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. İlçemiz, İlimiz, Ülkemiz kazansın. İnşallah Rabbim hayırlara vesile etsin.? Şeklinde konuştu.