?ÖRGÜTÜN ADAYIYIM?

23.11.2015 10:18:44

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığına Aday olacağını açıklayan Ergün Canbulat, kimsenin değil örgütün adamı ve adayı olduğunu ifade etti.

 

6 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi, Melikgazi İlçesinden adaylığını ilk açıklayan Ergün Canbulat oldu.

CHP Melikgazi İlçe Başkanlığı´nda gerçekleştirilen basın toplantısına CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, mevcut başkan Asef Türkdönmez ve çok sayıda partili katıldı.

Asef Türkdönmez, yeni dönemde aday olmayacağını belirterek, ?Gençlerin önünü açmamız lazım. Bunun için tekrar aday değilim. Ama her koşulda partim ve ilçem için çalışmaya devam edeceğim? dedi.

Aday olacağını açıklayan Ergün Canbulat ise uzun yıllar gençlik kolları başkanlığını yaptığını ifade ederek, ?Melikgazi´den başlayarak tüm Kayseri´de değişim ve yenilenmenin öncüsü, Türkiye´de en önemli destekçisi ve parçası olmak için adayım. Derdimiz kimin milletvekili olacağı derdi değildir. Derdimiz bir olan vekilimizin 2, 3, 5 veya daha fazla olmasıdır. Derdimiz iktidar olma derdidir, pazarlıkların adayı değil örgütün adayıyım? şeklinde konuştu.

Melikgazi İlçesi´nden önümüzdeki günler de İbrahim Kaan´ın da adaylığını açıklaması bekleniyor.

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: ÖRGÜTÜN ADAYIYIM