ONUR GECESİ

28.05.2015 09:05:03

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara-Kayseri Hızlı tren hattının yanı sıra Akdeniz'i Karadeniz'e bağlayacak ikinci bir hattın da takipçisi olarak hayata geçireceklerini söyledi. Özhaseki, Antalya'dan Samsun'a ulaşacak hattın merkezinde Kays

 

Oto Sanatkarları Odası tarafından düzenlenen Onur Gecesi'ne AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Havva Talay Çalış ve Aydın Kalkan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Oto Sanatkarları Odası yöneticileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

               AK PARTİ'NİN BİRİNCİ SIRASINDA EHİL BİR USTA VAR”

 

Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır'ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 7 Haziran seçimlerine girecek olan partiler ve adaylar arasında dikkatli tercih yapılması gerektiğini belirtti. AK Parti'nin birinci sırasında işinin ehli bir ustanın bulunduğunu ifade eden Çelik, AK Parti birinci sırasında işinin ehli bir usta olan Haseki Başkanımız var. Kayseri ile dertlenen, işi gücü çalışmak olan, farklı projeleri hayata geçiren, vizyon sahibi bir aday. En önemlisi de evi, barkı burada ve her zaman yanımızda. Diğer partilerin listelerinde ise seçimden seçime gelen, evi barkı burada olmayan, sizi tanımayan, caddenizi sokağınızı bilmeyenler var. Bunlar dikkate alınarak tercihler yapılacaktır” dedi.

 

                       HAYIRLI OLAN HER İŞE OMUZ VERDİM”

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve esnafların halini iyi bildiğini söyledi. Esnaflığın kendisine çok şey kattığını ifade eden Özhaseki, Esnaflık bana para yönetimini de, insan ilişkisini de öğretti. Esnaflıkta bin bir türlü sıkıntı çekiliyor; ama emin olun herkes kendini geliştiriyor” diye konuştu. Başkanlığı döneminde her zaman esnafların yanında olduğunu dile getiren Özhaseki, Esnaf odalarının yöneticileri şahittir ki, esnaflarla ilgili gelen tekliflerin hiçbirisine hayır dediğimi hatırlamıyorum. Hayırlı olan her işe omuz verdim” dedi.

 

Konuşmasında Kayseri'de yapılan hizmetleri ve büyük projeleri de anlatan Mehmet Özhaseki, İyi ki bunları yaptık. İnsan odur ki bıraka bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Durmadan çırpındık ve bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kayserimiz için gerekli projeleri takip ederek hayata geçireceğiz. Mesela Hızlı treni getirerek 1,5 saatte Ankara'ya gitmeliyiz. Oradan da İstanbul'a 3-3,5 saatte ulaşmalıyız. Ankara-Kayseri hattının yanı sıra Akdeniz'i Karadeniz'e bağlayacak bir proje var. Antalya'dan Kayseri'ye buradan da Samsun'a uzanan bir hat bulunuyor. Bu iki hat gerçekleştiğinde Kayseri ulaşımın merkezinde yer alıyor. Bunları gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin anısına hediye verdi. Gecede ayrıca duayen esnaflara Özhaseki ve Başkanlar tarafından plaket verildi. 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ONUR GECESİ