ÖNCE DEMİR SONRA YILDIZ!

30.04.2015 10:19:56

MHP il Başkanı Baki Ersoy, Mehmet Özhaseki hakkında çok sert eleştirilerde bulunmasına rağmen MHP'li iki belediye başkanı tam tersi bir tutum içerisinde.

MHP il Başkanı Baki Ersoy, Mehmet Özhaseki hakkında çok sert eleştirilerde bulunmasına rağmen MHP'li iki belediye başkanı tam tersi bir tutum içerisinde.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy, AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ile ilgili eleştirilerde bulunmuş, milletvekili adayı olamayacağını öne sürmüştü. Baki Ersoy, göreve başladığı günden beri Mehmet Özhaseki ile ilgili sert sözler sarf etmişti. Ancak Ersoy'un bu tavrı, partide karşılık bulmadı.

Önce MHP'li Demir övdü!

 

 

İlk olarak 12 Nisan tarihinde Özvatan'da toplu açılış törenine katılan Mehmet Özhaseki, MHP'li Belediye Başkanı Halit Demir'den övgü dolu sözler duymuştu. Özhaseki ve heyetini ilçe girişinde Özvatan ve Sarıoğlan'ın MHP'li belediye başkanları karşılamıştı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Özvatan'ın MHP'li Belediye Başkanı Halit Demir, Özhaseki'ye övgülerdi bulunmuştu. Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'den övgüyle söz eden Demir, Başkanım, gönlünüzün, yüreğinizin, kapılarınızın şahsıma ve Özvatanlılara her zaman açık olduğunu bildiğimizi ifade etmek isterim. Özvatan'a geldiniz ve her gelişinizde bizleri can kulağı ile dinlediniz. Sıkıntılarımızı çözmek için gayret gösterdiniz ve gösteriyorsunuz” demişti.

 

Özhaseki'ye bir övgü de MHP'li Sarıoğlan'dan geldi!

 

Dün ise Baki Ersoy'un çıkışlarına rağmen bu olayın bir benzeri de Sarıoğlan'da yaşandı. Mehmet Özhaseki,  Sarıoğlan'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak olan yatırımların açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Törende konuşan Sarıoğlan'ın MHP'li Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız Mehmet Özhaseki'nin kendilerine vermiş olduğu destekten bahsetti. Yıldız, Biz sıkıntılar içerisindeyken kendisine götürmüş olduğumuz hiçbir projeyi geri çevirmeyen ve bize destek olan Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ve şimdiki Başkan Mustafa Çelik'e sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Şimdi o projelerin temelini atıyoruz. Sarıoğlan'ın mimarı olan, projelerimizi hayata geçirerek Sarıoğlan'ı Sarıoğlan yapacak olan Sayın Özhaseki ve Sayın Çelik'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de Sarıoğlan'da yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesine kazandırmış oldukları kocaman bir bütçeyle imtihan edildiğini ve bu imtihandan başı dik ayrıldığını vurguladı.

 

MHP'li belediye başkanlarının Özhaseki'ye karşı sarf ettikleri övgü dolu sözler, kamuoyunda manidar olarak karşılandı. Bu iki olay karşısında MHP İl Başkanı Baki Ersoy'un takınacağı tutum merak ediliyor.

dilek

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ÖNCE DEMİR SONRA YILDIZ!