Önce karısını öldürdü sonra kendi canına kıydı

12.07.2016 10:06:11

-Bünyan ilçesinde aile dramı yaşandı. Tartıştığı eşini bıçakla öldüren genç adam, ardından da elindeki bıçağı kendi kalbine saplayarak, canına kıydı.

 

Bünyan ilçesinde aile dramı yaşandı. Tartıştığı eşini bıçakla öldüren genç adam, ardından da elindeki bıçağı kendi kalbine saplayarak, canına kıydı.

Kayseri´´nin Bünyan İlçesi´nde inşaat işçisi önce karısını, sonra da kendisini öldürdü. Olay ilçede geniş yankı buldu.

Bünyan İlçesi Güllüce Mahallesi´nde önceki gün meydana gelen olayda, sabah eşi ve 3 çocuğuyla birlikte pikniğe giden Sadullah Navruz,  iddiaya göre eve dönmelerinin ardından eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ve şiddetli kavgaya dönüşmesi sonrasında cinnet geçirdiği sanılan Sadullah Navruz, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini bıçakladı. Göğsünden bıçaklanan genç kadın, kanlar içinde yere yığıldı. 33 yaşındaki Sadullah Navruz bu kez karısı Arzu Navruz´u (31) öldürdüğü bıçağı kendi kalbine sapladı.   

Çiftin çocuklarının eve gelmesi ve durumu komşularına haber vermesinin ardından, olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekibi çağırıldı. Sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından çiftin hayatını kaybettiğinin ortaya çıkması üzerine cesetler Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.