ÖNCE İDMAN SONRA MANGAL

18.04.2017 10:58:04

U14 Play-Off yarı final ilk maçında Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya gelecek olan Erkiketspor U14 takımı hafta sonu Sümer Stadı´nda yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

U14 Play-Off yarı final ilk maçında Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya gelecek olan Erkiketspor U14 takımı hafta sonu Sümer Stadı´nda yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. U14 Ligi´ni şampiyon olarak tamamlayarak Play-Off oynamaya hak kazanan Erkiletspor U14 takımı Play-Off ilk maçında Kayseri Şekerspor ile kozlarını paylaşacak.  Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını antrenörler Zeki Akparlar ve Osman Arslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlılarda ara vermek yok. Hafta sonu Sümer Stadı´nda yapılan antrenman ile Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı takımda rakibini yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Eleme usulüne göre oynanacak olan maçlar sonrası Erkiletspor- Kayseri Şekerspor ve Kocasinan Şimşekspor ile Kayseri İdman Yurdu arasında oynanacak olan karşılaşmalar sonrası yenen takımlar adını finale yazdıracak. Bu hafta sonu oynanması beklenen karşılaşmalar öncesi Erkiletspor, Cuma gününe kadar hazırlıklarını galibiyet üzerine sürdürecek.

/resimler/2017-4/18/1059150567429.jpg

?Mangal keyfi yapıldı?

Hafta sonu Sümer Stadı´nda yapılan idman sonrası mangal keyfi yaparak birlik ve beraberliklerini pekiştiren Erkiletspor Kulübü her dalga başarıya imza atıyor. Birlik ve beraberlik konusunda spor camiasının önde gelen takımlarından birisi olan Erkiletspor idman sonrası yapılan mangal sonrası keyfi yaptı. Yapılan mangala teknik heyet, yöneticiler ve futbolcular katıldı.  Yorucu geçen idman sonrası oyuncuların mangal keyfi görünmeye değerdi. Erkiletspor´lu oyuncular Kayseri Şekerspor maçı öncesi yapılan bu organizasyon ile büyük moral buldular. (Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ÖNCE İDMAN SONRA MANGAL