ON NUMARA TRANSFER

10.07.2017 09:28:06

Tecrübe abidesi başarılı orta saha oyuncu Ramazan Durdu Gültepespor´da.. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Sarı-Kırmızılı forma ile şampiyonluk yaşamak istiyor.

Gültepespor son olarak Karaman Belediyespor forması giyen tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncusu Ramazan Durdu´yu kadrosuna katarak 10 numara bir transfer gerçekleştirdi.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gültepespor´dan  on numara transfer. Hem profesyonel hem de amatör olarak birçok takımın formasını giyen Ramazan Durdu yeni sezonda Gültepespor forması giyecek. Hafta sonu Gültepespor Tesislerinden yöneticiler ve antrenör Ahmet Duman ile bir araya gelen Ramazan Durdu Sarı-Kırmızılı takımla anlaşarak imzayı attı. Kariyeri başarılar ile dolu olan 1983 doğumlu tecrübeli oyuncu Ramazan Durdu 2017-2018 sezonunda Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından Gültepspor ile forması ile izleyeceğiz. Ramazan Durdu, 1999 yılında Kocasinan Şimşekspor forması ile filiz lisans olarak futbola başladı ve sırasıyla Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Giresunspor, Çaykur Rizespor, Konya Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor ve son olarak Karaman Belediyespor forması giymişti. 1999 yılından bugüne kadar sayısız başarılar imza atan Ramazan Durdu,  TFF 1.Ligde 228 maça çıkarken, Spor Toto 2.Lig´de 165 maç, Türkiye Kupası 23 maç ve Bölgesel Amatör Lig´de 13 maça çıktı. Toplamda 428 maça çıkan tecrübe abidesi Ramazan Durdu 51 gol kaydetti.

Yeni sezonda savaşan bir takım kurduklarını belirten Gültepespor antrenörü Ahmet Duman, ? Genç, savaşan seyir zevki yüksel olan bir takım kurduk. Takımın içine Kayseri´nin yetiştirdiği güzide futbolcu Ramazn Durdu´yu abi olarak getirdik. Ramazan Durdu´nun tecrübelerinden Gültepespor değil tüm Kayseri amatör camiası faydalanacak. Ramazan Durdu´ya teşekkür ederiz? diye konuştu. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: NUMARA TRANSFER