ÖMRÜM HİZMET ETMEKLE GEÇTİ”

12.05.2015 10:39:18

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Develi Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'ne katıldı. Develililerin büyük ilgisiyle karşılanan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada Kayseri'nin nasıl modern bir şehir haline geldiğini anlattı.

                                     

 

 

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Develi girişinde kalabalık bir konvoyla ve büyük bir ilgiyle karşılandı. Develi Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'ne Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Develi Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın konuşmasının ardından Develi seninle gurur duyuyor” sloganları altında kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, ömrünün hizmet etmekle ve Kayseri'nin sorunlarını çözmekle geçtiğini söyledi. Dünkü Kayseri ile bugünkü Kayseri arasında dağlar kadar fark olduğunu ifade eden Özhaseki, Kayseri'de altyapı sorunu kalmadı. Üst yapıda Allah'a çok şükür çok güzel işler yapıldı. 8 tane işgalli parktan 850-900 parka ulaştık. 1-2 bin tane yol varken, 4-5 bin tane yol ve cadde yapıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra prestij projeleri hayata geçirdik. Hiçbir belediye başkanının altına girmek istemediği ve korktuğu işleri Allah'a hamdolsun biz çok rahat bir şekilde yaptık. Kimse stadyum yapmaya cesaret edemedi; ama biz Türkiye'nin en güzel stadyumunu yaptık. Kızılırmak binlerce yıldır akar ve herkes bakardı; ama oraya kocaman bir baraj yaptık. Erciyes Dağı'na devlet projesi gibi bir proje olan kayak merkezini yaptık” dedi. Kayseri'ye bu yatırımlar gibi yüzlerce yatırımı kazandırdıklarını vurgulayan Özhaseki, Kayseri'nin daha modern bir şehir olması için ömrünün çalışmakla geçtiğini kaydetti.