ÖLÜM ÇUKURLARI

5.10.2015 10:27:46

Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzerinde yer alan ve Organize Sanayi Bölgesine kadar devam eden yolun üzerine açılan, yaklaşık 3 metre genişliğinde ve 5 metre derinliğindeki çukurlar isyan ettirdi.

   Organize Sanayi Bölgesinden Keykubat Mahallesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvarına kadar uzanan asfalt yolda 3 ay önce başlanıp hala bitmeyen çalışma trafiği tehlikeye atmaya devam ediyor. Yol boyunca çalışmalar etrafında uyarılar olmasına, çalışmanın tahta aparatla kapatılmasına rağmen 3 aydır aynı çukurların yer alması ve çalışmanın kim tarafından, ne için yapıldığının belirsiz olması hem sürücüleri hem vatandaşları çileden çıkarıyor.

/resimler/2015-10/5/1041072568360.jpg

   Çalışma etrafında yer alması gereken, üzerinde kime ait olduğu, iş başlayış ve bitiriş tarihinin yer aldığı herhangi bir levhanın bulunmayışı kafaları karıştırıyor. Çukurların aşağısında yer alan büyük boruların üzerinde asılı bantlarda ?TEİAŞ- Gerilim Enerji Kablosu- Ölüm Tehlikesi´ yazmasına rağmen 3 aydır bu çalışmayı kimin yaptığının meçhul olması büyük sorumsuzluk örneği. Bu çukurlara tepkili olan vatandaşlar da çalışmanın ne olduğu konusunda fikir yürütmeye devam ediyor. Türk Telekom´un 4 buçuk G için fiber optik kablolar geçirmeye çalıştığını söyleyen de var. Bir elektrik şirketinin elektrik hattı için başlatmış olduğu çalışma diyen de?

/resimler/2015-10/5/1042371007702.jpg

   Bizi de bu çalışma konusunda meraklandıran bazı şeyler var. Bu çukurların kim tarafından açıldığı neden belli değil? Neden trafik ve yayalar 3 aydır göz göre göre tehlikeye atılıyor? Bizim gibi merak eden vatandaşlar çalışmanın sahiplerine niçin 3 aydır hiçbir çivi çakılmadığını soruyor.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: ÖLÜM ÇUKURLARI