O KAYSERİLİLER KİM!

21.05.2015 10:24:49

Swinger operasyonuyla gündeme bomba gibi düşen Kayserililerin kim oldukları merak konusu oldu. Kayseri'den Adana'ya giderek swinger denen eş değiştirme yöntemiyle fuhuş yapan Kayserili eşsiz işadamlarının isimleri kayseri kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

 

 

Adana eksenli yapılan bu operasyonda Kayserili işadamlarının isimlerinin geçip geçmediği kamuoyunca tartışılan edilen konu haline geldi.

Swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan, bin lira karşılığı eşleri iş adamlarına da sunan çeteden 15 kişi tutuklandı. Hayasızca yapılan bu fuhuşa Kayserili eşsiz işadamlarının da katılması ise büyük şaşkınlığa neden oldu. Kayseri kamuoyu, kimlerin bu ahlaksızca eylemin içinde olduğunu tartışmaya açtı.

Bilindiği gibi, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi E.Ş. (26) ile sevgilisi E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere para karşılığı swinger fantezili fuhuş yaptırdığı, ayrıca eşlerini bin lira karşılığında iş adamlarına da sunduğu duyumu üzerine yapılan takip sonucunda Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Düziçi'nde 25 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Mahkemede alınan ifadelerde üniversite öğrencisi çete lideri E.Ş.'nin fantezili gecelerde 20'ye yakın çift geldiği için dikkat çekmemek için Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde şehrin dışında bir lüks villa kiraladığı ortaya çıktı. Öğrencinin haftada en az 3 kez eşli seks partisi yapıp iş adamlarını davet ederek bir gecede 20-25 bin lira para aldığı bu paradan çift başına 300 lira da evli çiftlere verdiği belirlendi.

Bu arada, gözaltına alınan çiftlerin çoğunun resmi nikahlı evli olduğu de ortaya çıktı. İki çiftin sevgili olduğu, 2 çiftin ise ikinci eşi olduğu resmi nikahı olmadığı diğer çiftlerin tamamının ise resmi nikahlı çiftler olduğu tespit edildi. Polisin toplam 16 çifte işlem yaptığı da belirlendi. Toplu ve eş değiştirmeli seksi özellikle erkeklerin istediği eşlerini ikna etmek içinse sürekli pornografik film izlettiği ortaya çıktı. Bu arada mahkemeye çıkan çiftler ise birbirini suçladı. Kadınlar kendilerini kocalarının eş değiştirmeli sekse yönelttiğini kendilerinin sadece fantezi amaçlı bu işi yaptıklarını alınan paradan haberleri olmadığını söyledi. Kocalar ise eşlerinin para alındığından haberi olduğunu belirtti. Bu durum karşısında kadınlar Çocuklarımızı komşuya bırakıp fantezi yapmaya gidiyorduk, eğlenmek amaçla yapıyorduk” diyerek ağladıkları öğrenildi.

"PARA KARŞILIĞI YAPTIRMAYA BAŞLADI"

 E.Ş. çok sayıda çifte sürekli villada fuhuş yaptırmaya başlayınca bu durumdan para kazanmak isteyerek eşsiz işadamlarını devreye soktu. İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden işadamları gelerek çiftlerle birlikte olduğu belirlendi. Bu Kayserili işadamlarının kimler olduğu ve isimlerinin kamuoyuna yansıyıp yansımayacağı şehirde  en çok konuşulan konu oldu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: O KAYSERİLİLER KİM!