OĞUZ MEMİŞ, İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

27.02.2015 10:40:52

AK Parti Milletvekilliği Aday Adayları için hafta sonu gerçekleşecek olan temayül yoklaması öncesi aday adaylarının çalışmaları yoğunlaştı.

AK Parti Milletvekilliği Aday Adayları için hafta sonu gerçekleşecek olan temayül yoklaması öncesi aday adaylarının çalışmaları yoğunlaştı. AK Parti Aday Adayı Oğuz Memiş'te temayül öncesi ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Temsilcisi Oğuz Memiş Hacılar ve Talas İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret etti. İlk önce Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi ziyaret eden Memiş, seçimlerle ilgili fikirlerini anlattı. Ziyarette ayrıca Doğan Ekici belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Oğuz Memiş'in ikinci durağı ise Talas Belediyesi oldu. Başkan Mustafa Palancıoğlu'nu  ziyaret eden Memiş, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Memiş, ziyarette aday adayı olmasında ki gerekçeleri ve planlarını anlattı. Talas belediye Başkanı Palancıoğlu ise, Sizi Milletvekili olarak görmeyi arzularız. İnşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

ADAY ADAYI TANITIM PROĞRAMLARINA KATILDI

İlçe ziyaretlerini sürdüren Oğuz Memiş AK Parti Tomarza, Talas ve Hacılar ilçe teşkilatlarının düzenlediği aday adayı tanıtım toplantılarına da katıldı.

Aday adaylarının kendilerini ve projelerini anlattığı toplantılarda Memiş, eğitim çalışmaları içerisinde bulunduklarını ve Milletvekili olduklarında da bu çalışmaları daha da genişleterek devam ettireceğini vurguladı.