ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KİTAP DESTEĞİ

7.11.2014 10:56:40

Bünyan Belediyesi ve Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün imzaladığı ‘Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında 2000 Ortaöğretim öğrencisine yardımcı kitap dağıtıldı.

Bünyan Belediyesi ve Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün imzaladığı ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 2000 Ortaöğretim öğrencisine yardımcı kitap dağıtıldı.
Bünyan Belediyesi ile Bünyan İlçe Eğitim Müdürlüğü`nün ortaklaşa imzaladıkları ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Bünyan Belediyesi 20 okulda 224 grupta toplam 2000 Ortaöğretim öğrencisine okula yardımcı ek kitap dağıttı. Yeni Mahalle Ortaöğretim Okulu ile birlikte aynı gün içerisinde diğer 14 okulda daha yardımcı kitap dağıtımı yapıldı.
Kitap dağıtım töreninde konuşan Bünyan İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfı Kotan “ Bu kursları yaparken öğrencilerimizin bir takım doküman ve materyallere ihtiyacı olduğunu değerlendiriyorduk. Bu açıdan İlçe Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediye başkanlığımız velilerimize ve öğrencilerimize destek amaçlı bugünkü dokümanları dağıtma işlemini gerçekleştiriyorlar. Ben bu konuda sarf ettiği çalışmalardan dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir çalışma sergiledik. Bu sadece ve sadece gelecekte cihan hakimiyeti amaçlı büyük milletimizin tohumlarının atıldığı yeni Osmanlı misyonunun tamamlandığı bu milletin öz evlatları tarafından sağlanacak ve getirilecek adaletin sizler tarafından yapılacağını hepimiz biliyoruz. Sözlerim biraz anlaşılamayabilir. Belki ufuklu dünyamızda bu sizlere uzun görülebilir” dedi.
Gülcüoğlu “ Değerli arkadaşlar ülkemizin dört bir yanına baktığımızda dünya coğrafyasına baktığımızda her taraf ateşten bir gömlek, her taraf kan gölü adeta. 400 sene bir tane silah patlamadan Filistin’i yöneten ecdadımız orayı terk ettiğinden beri kan ve göz yaşının eksik olmadığı günler yaşıyor. Bu nedenledir ki burada sizler kendinizi ilim, bilim ve teknoloji olarak yetiştirirken maddi ve manevi iklimde de kendinizi yetiştirecek bütün dünyaya inşallah bu büyük milletin varlığını göstereceksiniz. Bunun yolu okumak ve çalışmaktan geçiyor” diye konuştu.
Bünyan İlçe Eğitim Müdürü Kadir Özbay “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bizler sizler için varız. Bu makamlarda ve bu mevkilerde bulunma amacımız sizlersiniz. Bakanlığımızın uygulamış olduğu yaygın ve örgün öğrenime devam eden öğrencilerimize yönelik ‘Okullar hayat olsun ‘ projesi çerçevesinde sayın belediye başkanımız ile bir protokol imzaladık. Sayın belediye başkanımız her projede olduğu gibi bu projede de destek verdi” diye konuştu.