ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

18.09.2014 12:18:46

Cesarettin Kocatürk İlkokulu ve Seyrani İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ettiler.

Küçük misafirlerini hediyelerle karşılayan Başkan Cabbar daha sonra onlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilerden başarı sözü alan Başkan Cabbar “Biz öğretmenlerinizle sizler hakkında hep görüşeceğiz ve sizlerin durumunu öğreneceğiz. Eğer sene sonunda başarılı olursanız size yine böyle hediyelerimiz olacak.” diyerek öğrencileri motive etti. Öğrencilere ve öğretmenlere bu seneki eğitim-öğretim yılının hayırlar getirmesini dileyen Başkan Cabbar’a, öğretmenler de makamında ağırladığı için teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibinin açmış olduğu kurslar meyvelerini vermeye başladı

SERTİFİKALI OKUYUCULAR

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibi’nin açmış olduğu Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Hunat Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Belsin Eğitim Yardımlaşma ve Güzelleştirme Vakfı Başkanı Dt. Halit Erkiletlioğlu, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Yazar Ahmet İlhan, Erciyes Deha Hızlı Okuma Koordinatörü İdris Doğan ve kursiyerler katıldı.

4 -28 Eylül tarihlerinde açılan kursa toplam 15 kursiyer katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Erciyes DEHA Hızlı Okuma Koordinatörü İdris Doğan Hunat Kültür ve Sanat Merkezi`nde düzenlemiş olduğumuz 1.Etap Anlayarak Hızlı Okuma Kursu`nu bitirdik. 15 kişilik grubumuzda “Okuma oranı bir dakikada 754 kelime anlama oranı %70 oranında bir başarı elde edilmiştir.

KURSLARA YOĞUN İLGİ

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibi Koordinatörü İdris Doğan; “ Ekip olarak  açmış olduğu kurslara ilgi her geçen gün artıyor. Başarısını Kayseri’de tasdikletmiş, bölgenin en iddialı ekibine sahibiz. Etaplar halinde kursiyerlerimizi kabul ediyoruz. Beklediğimizin bir hayli üstünde bir katılım söz konusu. 2.nci ve 3’ncü etap kurslarımız için kayıtlar devam etmektedir.

Hızlı okuma kurslarının yanı sıra hizmetiçi eğitimlerimizde devam etmektedir. 1-5 Eylül tarihleri arasında hizmet içi eğitime aldığımız 13 eğiticimiz de sertifikalarını aldı.

Doğan; “Belge törenimize katılarak bize destek veren Belsin Eğitim Kültür Güzelleştirme ve Yardım Vakfı Başkanı Sayın Dt. Halit Erkiletlioğlu`na, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Sayın Ahmet İlhan`a ve Yazarlar Birliği üyesi değeli yazar Sayın Güner Dinçaslan`a Erciyes Deha adına teşekkür ediyorum”. dedi.