ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

2.06.2016 10:30:49

Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Her Başarıya Bir Ödül Projesi Ödül Töreni? Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında ilçe genelinde başarı gösteren öğrenciler ödüllerini aldı.

 Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Her Başarıya Bir Ödül Projesi Ödül Töreni?  Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında ilçe genelinde başarı gösteren öğrenciler ödüllerini aldı.

Ulusal, İl ve İlçe çapında kültürel, sosyal ve sportif alanlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren 383 öğrencinin ödüllendirildiği program yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ödül törenine, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ,  İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Belediye Başkan Vekili Ahmet Bostancı, İl milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim Kurulu Başkan Vekili Seyhan Arifoğlu, Hacılar Belediyesi Eski Başkanı Ekrem Baktır, Hacılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin GÜRDOĞAN, Hayırsever işadamları, Daire müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

            İlk olarak Hacılar İlçesinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin gezildiği program, Saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunması ve öğrenciler tarafından hazırlanan folklor ve müzik dinletisi ile devam etti.

            Bu yıl 383 öğrencinin ödül kazandığını belirten İlçe milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, yaptığı konuşmada 2016 yılında 5 öğrenci ulusal düzeyde, 104 öğrenci de il düzeyinde 274 öğrenci de ilçe düzeyinde başarı gösterdiğini söyledi.

            Daha sonra kürsüye gelen Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ´da yaptığı konuşmada ?Eğitim ve öğretim kendi başına sadece eğitimden ya da sadece öğretimden oluşmuyor. Bunun yanında kültür, spor, edebiyat ve diğer branşlarda da eğitim veriliyor. Burada bizim amacımız her öğrencinin başarılı olabileceği bir kabiliyetinin olduğunu ortaya çıkarmak ve bunu da ödüllendirmektir  ? dedi.

            Yapılan konuşmaların ardından Ulusal, İl ve İlçe çapında yapılan kültürel, sosyal ve sportif alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.