`ÖĞRENCİ KULÜPLERİ VE TOPLULUKLARI` ÇALIŞTAYI

24.03.2015 16:07:42

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Öğrenci Faaliyetleri Komisyon Başkanlığı tarafından `Öğrenci kulüpleri ve toplulukları` çalıştayı düzenlendi.



Sabancı Kültür Merkezi`nde düzenlenen çalıştay, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz, "Hepimizin bildiği gibi fakülte ve yüksekokullarımızda yapılan bilimsel çalışmalar neticesinde Türkiye ve dünya sıralamalarında ön sırada yer almış ve bu tırmanışı hızla devam etmektedir. Üniversitemiz Türkiye üniversiteleri arasında 31'inci sırada, dünyada ise 791'inci sırada yer almaktayız. Bu aşamaya gelmemizde bilimsel çalışmalar ile bizi Türkiye'de ve dünyada tanıtan sayın rektörümüzün çok büyük katkıları bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.
ERÜ Öğrenci Faaliyetleri Komisyon Başkanı Doç Drç Şahin Güven ise, "Bu çalıştay üniversitemizde ilk olarak yapılıyor. Düzenlediğimiz komisyon toplantılarında çalıştayda işlenecek olan konunun alt yapısını hazırlamaya çalıştık. Daha sonra bütün kulüp ve topluluk başkanlarına bu bilgiler sunduk" ifadelerini kullandı.