O HALDE VARIM!

20.06.2015 10:38:41

7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi´den (CHP) Milletvekili seçilen Çetin Arık, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Sönmez ile bir süre görüşen Arık, seçimlere dair görüşlerini dile getirdi.  Seçim sonrası değerlendirmelerde bulunan Arık, vatandaşın 7/24 ulaşabileceği bir isim olacağını belirterek, ?Kayseri´nin ve Kayserilinin her sorunu benim de hemhal olacağım konulardır? diye konuştu.

 

 

Halkın kararına ve seçimine saygı duyduklarını belirten Arık, ?Türkiye bu seçimde normalleşmeyi seçti. Türkiye artık tek adam yönetimini ve baskıyı istemiyor" ifadesinde bulundu.

 Halk bizlere artık uzlaşmalısınız mesajını verdi, biz CHP olarak her zaman çözümün yanında olacağız diyen Arık, ?Üzerimize düşen görevlerin hepsini yapacağız. Kayserili vatandaşlara´da teşekkür ediyorum. Ben herkesin milletvekiliyim. Sadece CHP´ye oy verenlerin değil. CHP´ninde sonuna kadar savunucusuyum. Partimizin değerlerini sonuna kadar savunacağım. Kayseri´nin milletvekiliyim ama Ülkemizin çıkarları için sonuna kadar çalışacağım.

Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Sönmez´de, Milletvekili Arık´a siyasi hayatında başarılar diledi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: