NUSRET ZAMANTI UN MAMÜLLERİNDEN ŞUBE ATAĞI

18.03.2019 09:49:01

Nusret Zamantı Un Mamülleri beşinci şubesini düzenlediği tören ile hizmete açtı.

 

 Nusret Zamantı  Un Mamülleri  beşinci şubesini düzenlediği tören ile hizmete açtı.

 Düvenönünde Oğuz Gürcü ve Ahmet Taşpınar tarafından beşinci şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten yetkililer müşterilerin gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

 Açılışa Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir,  yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Nusret Zamantı Un Mamülleri ortaklarından Oğuz Gürcü, Kayseri´nin ağız tadına hitap eden işletmelerinin beşinci şubesini Düvenönü´nde açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Gürcü, ?Bugün burada beşinci şubemizi açtık. Açılışımıza ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Yeni uygun fiyat ve kaliteyi vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Kuru pasta, yaş pasta, katmer, gözleme, lokma tatlısı başta olmak üzere tüm un ürünleri ile hizmet vereceğiz? dedi.

    Açılışa Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir,   ise yaptığı konuşmada, ?Bu işletmemizin sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.

  Haber: Bekir Aslantaş