NURİ KARAHANÇER YENİ BAŞKAN OLDU

20.01.2018 14:31:31

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şube 12. Olağan Genel Kurulu Sümer Amatör Evi´nde büyük bir katılım ile gerçekleşti. Çift liste halinde girilen 12.Olağan Genel Kurulda toplam 134 üye oy kullandı.

Sümer Amatör Evi´nde yapılan 12.Olağan Genel Kurula Kayseri Futbol İl Temsilcisi Süleyman Özçınar, ASKF Üyesi Şevki Dursun, Kayseri İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Topuz Kayseri taban birlikleri, spor camiası ve basın mensupları da katıldı.

18.01.2018 Perşembe günü Sümer Amatör Evi´nde saat 20.00´de başlayan seçim süreci birlik beraberlik mesajları verilerek gerçekleştirildi.  Seçim 165 toplam üyenin 136´ının katılımıyla yapıldı. Eski yönetimin 3 yıllık dernek faaliyetlerini açıklaması; denetleme kurulunun raporlarını okumasıyla başlayan seçimli kongrede Divan Başkanlığını Klasman Gözlemcisi Turgay Duman yaparken divanda Emre Altun, Necati Selçuk Şahin ve Alim Kandemir yer aldı. TFFHGD Kayseri Şubesinin yeni yönetim kurulunu belirleyecek seçime çift liste halinde girildi. B Klasman Yardımcı Hakem Hacı Mehmet Ekmekyermez ile C Klasman Hakemi Nuri Karahançer başkanlık için yarıştılar.

Gece geç saatler sona eren 12.Olağan Genel Kurulda kullanın 134 oyun 71´ini alan C Klasman Hakemi Nuri Karahançer Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Kayseri Şube Başkanı oldu. Hacı Mehmet Ekmekyermez ise 134 oyun 60´ini aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.  Yeni dernek başkanı olan Nuri Karahançer´in yönetim ekibinde Hüseyin Keğin, Osman Altun, Abdullah Turaç ve Erhan Güneş yer aldı. Eski Başkan Fahri Aksoy´dan görevi devralan Karahançer, Kayseri´de hakem camiasına hizmetin bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Bu sorumluluğu yüklenmekten büyük gurur duyuyorum. Bu bir ekip işidir. Ekibimizle ve arkadaşlarımızla hep beraber Kayseri´de sporun geliştirilmesi için çalışacağız. Dernekçilik zordur. Kayseri adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdiye kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi. 

 

YENİ OLUŞAN YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Nuri Karahançer (Başkan) Erhan Güneş, Hüseyin Keğin, Abdullah Turaç, Osman Altun

Yönetim Yedek Üyeler; Şaban Elbaşı, Burak Altınel, Hasan Baysal, Esat Sabuncu, İsmail Sakar

Denetim Kurulu Üyeler;  Murat Özçetin, Serkan Sarıkaya, İsmet Yaşar

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mustafa Yılmaz, Mehdi Melih Ordu, Aydoğan Mantar

 

 /resimler/2018-1/20/1434211199131.jpg


DELEGELER BELLİ OLDU

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 12.Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Delegeleri de belli oldu. Ankara´da yapılacak olan genel merkez seçimlerine Kayseri´den Emre Altun, Abdulkadir Bitigen, Turgay Duman, Necati Selçuk Şahin, Suha Adıyaman, Mustafa Savranlar, Osman Susamış ve Fahri Aksoy oldu. 8 asil 8 yedekten oluşan delegeler 134 kişinin oyları ile belli oldu. 23 kişinin delegei olarak önerildiği 12.Olağan Genel Kurulda 134 oyundan fazla alan ilk 8 kişi asil olurken diğer 8 kişi ise yedek olarak seçildi.

Genel Merkez Delegeleri Asil; Emre Altun (94), Abdulkadir Bitigen (77), Turgay Duman (66), Necati Selçuk Şahin (65),  Suha Adıyaman (63), Mustafa Savranlar (55), Osman Susamış (54),  Fahri Aksoy (48)

Genel Merkez Delegeleri Yedek Üyeler, Suat Alptekin (43),  Hüseyin Otyakmaz, Ali Etlikçi (42), Burak Altınel (40), Mustaaf Arıöz (39), Ömer Murat Ülger  (37), Volkan Oğuz (34), Fikret Ünal (30)