NOBRE ATIYOR, KAYSERİSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR

11.03.2015 19:19:02

Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli oyuncu Mert?Nobre, gol krallığında liderliği eline alırken, attığı goller ile Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluğu için başrolü oynuyor

PTT 1. Lig temsilcimiz Kayserispor`un tecrübeli oyuncusu Mert Nobre, Bucaspor maçında attığı gol ile, PTT 1.Lig`in gol kralı sıralamasında ilk sırada yer aldı. PTT 1. Lig`de mücadele eden Brezilya asıllı Türk oyuncu Nobre, Lig`in 23. haftasında 14. golünü atarak, liginin gol kralı sıralamasında ilk sıraya yerleşti.
Sezon başından bu yana 14 kez topu ağlara yollayan Mert Nobreyi, 13 gol ile Antalyaspor`lu oyuncu, Lamine Dıarra takip ediyor.
Nobre son oynanan Bucaspor karşılaşmasında attığı golü, Ömer Bayram`a yaptığı iki asist ile süsledi. Bu sezon takımın en istikrarlı oyuncularından biri haline gelen nobre, böylece attığı goller ile takımının şampiyonluk yolunda en önemli silahı olmayı bildi. Nobre, idmanlardaki hırsı ve çalışma izmi ile genç oyuncularada iyi örnek olurken, taraftarında gönlünde önemli bir yer edinmiş durumda. (Spor Servisi)