NÖBETTE SON NOKTA

11.08.2016 09:53:21

15 Temmuz´da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan kalkışma sonrası meydanlara nöbet kesintisiz şekilde sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetini kesintisiz sürdürüyor. İlk günden beri Cumhuriyet Meydanı´nda olan Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin 26´ıncı gününde bir kez daha FETÖ terör örgütünü lanetledi.
Demokrasi nöbetinin 26´ıncı günü yine Kuran-ı Kerim´in okunması ve dualarla başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kürsüden halkı selamladıktan sonra bugün sözü Abdürrahim Karakoç´a bırakacağını belirtti ve Karakoç´un Vasiyet adlı şiiri seslendirildi.
?Bırak hesabını ölüm kalımın
İnanmışa zulmü ne ki zalimin
Manayı reddeden sözde alimin
Bir ilmine bir de fennine tükür?
dizelerinin de yer aldığı şiiri vatandaşlarla birlikte dinleyen Başkan Mustafa Çelik, ?Evladı babadan, kadını kocadan, patronu çalışandan ayıracak kadar lanet olan bu adama ne yapılması gerektiğini Abdürrahim Karakoç söyledi? dedi.
Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Yazar Feridun Özdemir´i davet etti. Kayseri´nin duruşuyla, sözüyle, kahramanlığıyla, kültürüyle, tarihiyle, şanıyla bambaşka bir memleket olduğunu belirten Özdemir, ?Bu kutlu nöbette ne kadar şanlı olduğunuzu, ne kadar dik durduğunuzu gösterdiniz. Rabbim nazarlardan saklasın. Allah sayınızı artırsın? diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik daha sonra her akşam olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı´nı gezerek demokrasi neferleri ile bir araya geldi. Zaman zaman vatandaşlara misafir olan Başkan Çelik, onlarla sohbet etti. Demokrasi nöbetinde Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da geç saatlere kadar marşlar seslendirerek halkı coşturdu.
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR
?TEŞEKKÜRLER KAYSERİ?
Demokrasi nöbetini aralıksız sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her kesimden onbinlerce vatandaşın bir arada, en içten ve en samimi şekilde demokrasi nöbeti tuttuğunu ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar meydanlarda birlik ve beraberlik mesajı verildiğini kaydederek, ?Kayseri halkı, çocuğuyla, yaşlısıyla, kadın erkek hep beraber milli irademize sahip çıkmak için 26 gündür meydanlarda yerini aldı. Demokrasi nöbetlerinde aslında bu milleti kimsenin yıkamayacağını, bu ülkeyi hiçbir şer odağının parçalayamayacağını en güzel şekilde gösterdik. Bu manzara elbette bizleri gururlandırırken, kem gözlere de korku salmaktadır. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi daha güzel günlere taşımak işin hep birlikte çalışacağız ve tüm güzellikleri hep birlikte yaşayacağız. Meydanlarda demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.
Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, milli irade nöbeti tutan binlerce vatansevere Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan sandviç ve çorba ikramında bulundu



Anahtar Kelimeler: NÖBETTE NOKTA