"NEYİ NEREYE VERİYORUZ"

8.12.2015 10:43:59

Kocasinan Belediye Meclis Toplantısında, Erkilet´te bulunan taşınmazların bedelsiz olarak maliyeye devri gündeme geldi. MHP´li üye Kazım Yücel, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a bu soruyu yöneltti.

Kocasinan Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda, Erkilet Mahallesinde bulunan bazı taşınmazların, bedelsiz olarak Maliye hazinesi adına devrinin yapılmasının oylamaya sunulması üzerine MHP´li Kazım Yücel, ?Neyi nereye veriyoruz. Neresinin olmadığını bilmeden nasıl vereceğiz? dedi.

 

Kocasinan Aralık ayı meclis toplantısı 4 ek gündem olmak üzere toplam 24 maddenin görüşülmesi ile gerçekleştirildi.

24 maddenin görüşüldüğü toplantıda 11 madde komisyona havale edilirken 13 madde de oy birliği ile kabul edildi.

20 madde olan , ?Mülkiyeti belediyemize ait, Erkilet Mahallesinde bulunan bazı taşınmazların, bedelsiz olarak Maliye Hazinesi adına devrinin yapılması? maddesinin oylamaya sunulmasının ardından, MHP´li Meclis üyesi Kazım Yücel´in, ?Neyi nereye veriyoruz. Neresinin olmadığını bilmeden nasıl vereceğiz. Önce ki zamanlarda biliyorsunuz bu konularda bazı şüphelerimiz oldu? söylemi üzerine Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ? Eğer meclis üyelerimizde uygun görürse bunu da komisyona havale edelim. Bunun için eğer sadece burada karar alırsak belediyemizin mülkiyetinde olan işler olduğu için işinde hızlanması sağlanmış olur. Cuma günü de tekrardan görüşürüz. Kimsenin aklında şüpheye maal vermeye gerek yok. Devredeceğimiz alanlarda zaten ufak tefek metrajlar? şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: NEYİ NEREYE VERİYORUZ