NEŞELİ İDMAN

12.09.2017 17:16:54

Kayserispor, Cuma günü sahasında ve taraftarı önünde oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını günden tek antrenman ile sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligin 5.haftasında sahasında oynayacağı zorlu Antalyaspor maçı hazırlıklarını galibiyet üzerine sürdürüyor.

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri Teknik Direktö Marius Sumudica nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kayserispor´da keyifler yerinde. Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Demir Grup Sivasspor maçında alınan galibiyet ile moralli olan Sarı-Kırmızılılarda şimdi gözler Antalyaspor maçında. Yarın ve Perşembe basın ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla ile hazırlıklarını tamamlayacak olan temsilcimiz Kayserispor ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken bugün yapılan antrenmanda Asamaoh Gyan ve Silvestre Varela takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştılar. Teknik heyet ve oyuncuların neşeli olması Antalyaspor maçı öncesi taraftarı ve yönetimi sevindiriyor.

Takımda eksik yok?

Cuma günü Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kayserispor´dan eksik oyuncu bulunmuyor. Sakat veya cezalı oyuncunun bulunmaması Teknik Direktörü Marius Sumudica´yı sevindirirken bir yandan da kadro kurmakta zorluyor. Cezasını tamamlayan Silvestre Varela ve sakatlığı tamamen geçen Asamaoh Gyan´ın Antalyaspor maçına kadar hazır hale gelecek olması teknik heyeti sevindiriyor.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: NEŞELİ İDMAN