NE DEMEK ŞİMDİ BU?

4.08.2020 10:03:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, “Eskiden olan oldu, biten bitti” açıklaması tepki çekti.

  Kayserispor’un Futbol Federasyonu’nun düşmenin kaldırılması kararı ile Süper Lig’de yer alacağının kesinleşmesinin ardından durum değerlendirmesi yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kayserispor’umuza başarılar diliyorum. Şimdiden yeni tedbirler alıp yeni tedbirler alıp Lig’de kalmanın yolunu aramak lazım. Eskiden olan oldu, biten bitti” dedi.

  Özhaseki şöyle devam etti:

  “Kayserisporumuza doğrusu başarılar diliyorum. Şimdiden yeni tedbirler alıp ligde kalmanın yolunu yordamını aramak lazım diye düşünüyorum ben. Eskiden olan oldu biten bitti. Şimdi yeni bir dönem var. Eski hesaplar defterler hukuka havale edilir, idarecilikle önemli olan budur. Geriye takılıp kalınmaz. Geriyi durmadan deşelemenin kimseye faydası yok. Eğer siz geriye durmadan takılırsanız yol yürüyemezsiniz. Eğer ben bana yapılanlarını 21 yıllık belediye başkanlığı ve 5 yıllıkta yöneticiyim de.  Kötülükleri, nihanetleri,  ahlaksızlıkları, arkamdan söylenen yalanları her gün ve her gün tekrarlayacak olsam ve bunları yapanları gözümün önüne getirsem bir adım bile atamam. Arkamda belki de on tır yük var ve bu yük ile yürünmez.  Kayserispor’da da her şey söyledi. İş hukuka intikal etti. Bağımsız savcılar,  hâkimler bu konuda karar veriyorlar. O konuda onların vereceğe karara saygı duyup sessizce izlemek fayda var. Artık burayı konuşmanın da kimseye faydası yok. Bundan sonra konuşulması gereken ne doğru olan ne, yapılacak ne, gelecek sezon Kayserispor’un bir daha böyle bir sıkıntı yaşaması. Bunun için kime ne düşüyorsa onun yapılması”dedi.

 “Geçmişi deşelemenin kimseye faydası yok” açıklaması sonrasında Özhaseki’nin neyi ima ettiği Kayseri’de tartışma konusu olurken, “Nasıl yani… Şimdi şehirde bir hırsızlık, arsızlık, yolsuzluk, görevi kötüye kullanma varsa, bunların üstü mü örtülmeli. Sayın Özhaseki’nin kastı ne? “ diye soruldu.

  Futbolseverler, Kayserispor’da yaşanan yolsuzlukları bizzat Berna Gözbaşı’nın tane tane açıkladığı bir dönemde, Özhaseki’nin , “Geçmişi kurcalamayın” mesajının anlaşılır gibi olmadığının altı çizilirken, “400 milyon liralık borç yükünün altında inlemek zorunda bırakılan Kayserispor’da yaşananlara yokmuş gibi davranmak, ihanet değilse bile dalalettir” yorumunu yaptı ve şu görüşte birleşildi: “Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır… Haksızlık karşısında susarsanız, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz…”

(Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: DEMEK ŞİMDİ ?