Müşterilerden notlar!

31.08.2016 10:00:48

Adıyaman Çiğköftecisi işletmecisi Recep Başpınar dükkânının bir duvarını müşterilerine ayırdı.


Kayseri Kiçikapı´da bulunan Adıyaman Çiğköftecisi´ni ablası Feride Başpınar ile birlikte işleten Recep Başpınar dükkânın duvarını müşterilerin dilek, istek ve şikâyetlerini yazmaları için ayırdı. Başpınar,?Bu fikri İncir Reçeli filminden esinlendim? dedi.
Recep Başpınar,?Önce yazılar bize karşı eleştiri yapılması için asılsın istedik. Ama daha sonra müşteriler kendi sıkıntılarını, duygularını, düşüncelerini yazmaya başladılar. Yazılar için renkli kağıtlar veriyoruz, ayrıca nostalji olsun diye eski 25 kuruş fotoğrafı bulunan kağıtlar yaptık? dedi.
Başpınar, duvardaki notlar için şunları söyledi: ?Tozlanan kâğıtları ve dökülen kâğıtları atıyoruz. Çok beğenilen ya da değerli olanları atmaya kıyamıyoruz. Daha sonra kendi yazdığı notları almaya gelenler de oluyor. Özellikle not yazmaya gelenler oluyor. Askerler, öğrenciler çok çeşitli kesimden ve yaştan müşterilerimiz buraya not yazıyorlar. İleride bu uygulamayı yazıdan fotoğrafa çevirmeyi düşünüyorum.?
Not ile Barıştılar
Dükkânın duvarına yazılan bir not sayesinde küs olan iki sevgilinin bile barıştığın ifade eden Başpınar, ?Tartışan sevgililer bu dükkândaki uygulama ile barıştı. ?Bir çiğköfte dükkanına not yazacağım onu bulup getirirsen barışırım´ diyen sevgilisinin notunu günlerce arayan sevgili , notu bu dükkanda buldu ve sonunda barıştılar? şeklinde konuştu.
En beğenilen yazının ?Hayat kısa dişleriniz varken gülümseyin? olduğunu kaydeden Recep Başpınar, bu uygulamadan müşterilerin memnun olduğunu söyledi. Haber: Şerife Atasever



Anahtar Kelimeler: Müşterilerden notlar