MÜŞTERİ SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ!

13.07.2015 09:45:48

Kuaför ve güzellik merkezlerinde kullanılan kişisel bakım aletlerinden kaynaklanabilecek hastalıklardan gelen müşterilerini korumak için Kayserili İkizler Berber salonu sahibi Ahmet Maşlakcı kişiye özel havlu yaptırdı.

 

 

 

Gelen müşterilerinin sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu ifade eden Maşlakcı, ?Müşterilerimiz bu uygulamadan çok memnun. Kayseri´de ilk defa bizimle birlikte uygulanan bir yöntem? dedi.

Kullanılan malzemelerden çeşitli hastalıkların bulaşabileceğini, yaptıkları işte en önemli etkenin hijyen olduğu belirten Maşlakcı, ?Kuaför, berber ve güzellik salonlarında çalışanlar kişisel hijyenlerine, çalışma aletlerinin dezenfeksiyon ve sterilizasyonuna, atıkların doğru şekilde uzaklaştırılmasına ve çalışma ortamının temizliğine gereken önemi vermedikleri takdirde müşteri ve kendilerine hastalık bulaştırmaları kaçınılmazdır. Bizim kullandığımız alet ve malzemelerin kan ile temas etmesi, bulaşması durumunda, AIDS, Hepatit B, Hepatit C ve Türkiye´de önemli sağlık problemi olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi gibi hastalıklarla karşılaşması muhtemel olabilir. Bu problemlerin yaşanmaması için gerekli sağlık tedbirleri alınmalı. Gelen müşterilerimiz daimi olanlar. Bizim içinde onların sağlığı her şeyden önemli. Kendimde temiz ve titiz bir insanım. Etrafımdaki herkesinde bu konuda dikkatli olmasını isterim. Bizim buraya gelen her müşterimizin kendine ait havluları ve malzemeleri vardır. Herkese kendi malzemeleri ile işlem yaparız. Bu uygulamadan da herkes oldukça memnun. En azından gelen müşterimiz sağlık ve temizlik yönünden kendisini rahat hissediyor? şeklinde konuştu.

Özel Haber: Berna Utaş Utangan