"Müşteri memnuniyeti her şeyden önemli"

17.12.2015 10:28:01

2015´i bitirmeye sayılı günler kaldı. Tercihini dışarıda olmaktan yana kullananlar için araştırdık.

 

 Kayseri´nin en köklü turizm ve seyahat acentesi olan Erciyes Turizm & Seyahat sahibi Şahin Göksu´ya sizin için sorduk. Uçak bileti, tatil, spor organizasyonları, Erciyes´te vip araç kullanımları yaptıklarını belirten Göksu, ?Müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. Müşterilerimizin biniş kartlarına kadar alıp, yolcularımızı havaalanından uğurluyoruz. Türkiye´nin her yerinden gelen müşterilerimiz ve taleplerimiz var. En çok Erciyes ve Kapadokya için talepler var? dedi.

Yılbaşı içinde özel programlar hazırladıklarını ifade eden Göksu, ?Yeni yıl için yine Ürgüp, Kıbrıs, Erciyes, Kayseri´nin önde gelen otellerinde programlarımız var. Şuan için yoğunluk oldukça fazla. Çünkü müşterilerimizle tek tek ilgilenip, isteklerine göre hareket ediyoruz. Yaptığımız iş oldukça meşakkatli lakin bizim için en önemli olan şey müşterilerimizin memnuniyeti. Bununu içinde vatandaşlarımız tercihini bizden yana kullanıyorlar? şeklinde konuştu.

Kayseri´de oynayan futbol takımlarına da değinen Göksu açıklamasını şu şekilde sürdürdü: ?Bugün Kayseri´de süper ligde oynayan iki tane futbol takımımız olsaydı Kayseri turizm cennetine dönecekti. Çünkü şehrimize gelen her büyük takım esnafından tutunda birçok sektör için gelir kapısı. Geçen haftalar da gelen Fenerbahçe sayesinde pastırma ve sucukçulardan ziyade çekirdekçiler bile ekstra satış yaptı. Bu takımların taraftarları, futbolcuları, aileleri hepsi turizm ve sektörün canlı kalması açısından büyük bir gelir kaynağı. Kayseri´ye ikinci takım bile az bence üç tane olmalı.?

Haber: Berna Utaş Utangan